Typography

023 Uitgaan - Het is lente en dus weer tijd om er op uit te trekken. Een wandeling of fietstocht in de natuur doet iedereen goed. Je komt de mooiste plekjes tegen, waar je kunt genieten van de natuur en even kunt stoppen voor een kopje koffie of een lekker broodje.

Of ben je liever nog actiever bezig? Dat kan natuurlijk ook.  Spaarnwoude is er helemaal klaar voor. Op de vernieuwde website staan heel veel leuke suggesties.

Fietsen en wandelen

In Spaarnwoude kan je fantastisch fietsen en wandelen. Volg één van de uitgezette routes, en geniet van de verrassend groene omgeving. De routes hebben een eigen lengte en karakter en zijn gratis te downloaden via de website. 

Actief in het groen

In voor wat spannenders? Dan kan je terecht bij één van de vele ondernemers in het gebied. Zij bieden een breed scala aan activiteiten aan. Je kan kanoën, roeien, waterfietsen, golfen, paintballen, skeeleren, joggen, en paardrijden. En dat is nog maar een greep uit alle activiteiten die in het gebied te doen zijn.   

Stoer en gedurfd

Ook voor de stoere actieveling is er genoeg te doen in het gebied. Een ware belevenis is het rijden op een quad op het speciale parcours. Ook kan je paintballen, klimmen of indoorskiën.

Een langer verblijf

Voor een langer verblijf in Spaarnwoude kan je terecht op de Droomparken Buitenhuizen en Spaarnwoude, logeren in Fletcher hotel-retaurant Spaarnwoude, kamperen bij de boer, of slapen bij de bed en breakfast van Villa Zomerdijk.  

Speciaal voor kinderen

Op informatieboerderij Zorgvrij worden voor kinderen tot en met 12 jaar in de schoolvakanties, op woensdagmiddag en in het weekend leuke activiteiten georganiseerd.

Ook kunnen ze met de boer op stap of kijken bij het schapenscheren. De schapen  worden dit jaar geschoren op woensdagmiddag 17 mei.  Een dag om alvast in je agenda te zetten. 

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur