Typography

023magazine.nl is een full colour glossy magazine samengesteld voor eenieder woonachtig en/of werkzaam in Groot Haarlem e.o., het zogenaamde 023-gebied.

023magazine.nl is een full colour glossy magazine samengesteld voor eenieder woonachtig en/of werkzaam in Groot Haarlem e.o., het zogenaamde 023-gebied.

Voor onze volgende edities is ons team op zoek naar verkopers (v/m) die ondernemers willen en kunnen enthousiasmeren om middels interviews en/of advertenties deel te nemen aan ons tijdschrift. Onze gezochte kandidaten zijn uiteraard enthousiast en ondernemend en gaan graag met ondernemers in gesprek om, ten faveure van het bedrijf en middels het uitdagende concept van 023magazine.nl, optimale aandacht en uitstraling te verkrijgen.

De ervaring heeft geleerd dat ook mensen met minder verkoopervaring, maar die wel open staan voor het voeren van een betrokken gesprek, die kunnen luisteren naar de wensen van een ondernemer en die mogelijkheden zoeken en/of aandragen voor aandacht in de regio, ook zeer succesvol kunnen zijn. Een grote uitdaging dus voor iedereen en dus ook voor personen met bijvoorbeeld een marketing-, PR- of journalistieke achtergrond.

De activiteiten, waar een interessante provisiebeloning tegenover staat, kunnen zowel fulltime alsook in deeltijd worden verricht. Uitdaging genoeg dus!
Geïnteresseerd? Wil je meer info? Mail of bel ons naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 06 81428414.

Regio 023 behelst: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Cruquius, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Hoofddorp, Lijnden, Overveen, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen NH, Zandvoort en Zwaanshoek.