Typography

023 Heemstede - De volgende editie van Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen 19 november a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede.

023 Heemstede - De volgende editie van Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen 19 november a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede.

Speciale gast deze morgen: ‘Jukebox from the Heart’. Onder het genot van een kopje koffie en de ons welbekende Westfriese troôstkoekies, brengt ‘Jukebox from the Heart’ een aantal songs ten gehore.

De entree is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Ria van Kleef 06-52306969.

Jukebox from the Heart

Ed Idema en Anita Sanders van ‘Jukebox from the Heart’ zijn open en charmante performers, die recht vanuit het hart songs ten gehore brengen; artiesten waar je met plezier naar kijkt en waarbij je ervaart hoeveel oprechte energie zij zelf in hun act stoppen.

Als zij spelen, ontstaat er een ervaring in het nu waarbij het lijkt alsof de tijd wordt stilgezet. Stuk voor stuk prachtige ballads waar je stil van wordt en/of zachtjes meezingt.

“Verbinding is een van de belangrijkste effecten van muziek”, aldus Ed en Anita. “Mensen met hun emotie, herinnering èn met elkaar verbinden is onze boodschap. Daar stáán wij voor met onze optredens. Het is echt superfijn en een eer om in Het Rouwcafé te mogen spelen. Een plek waarmee wij beiden een eigen speciale verbinding hebben.”

Voor meer informatie kijkt u op hun Facebook https://www.facebook.com/jukeboxfromtheheart.

Westfriese troôstkoekies

Zoals inmiddels bekend beschikken we ook deze ochtend uiteraard weer over de 'Westfriese troôstkoekies' van Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk. De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de Stichting. Heeft u de 'Westfriese troôstkoekies' ook al geproefd en/of wilt u hier extra informatie over? Raadpleeg dan www.troostkoekjes.nl.

Op www.hetrouwcafe.nl is vermeld waar en wanneer Het Rouwcafé nog meer locatie houdt.

Voor meer informatie: bel Ria van Kleef 06-52306969 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Rouwcafé bestaat uit een sfeervol en exclusief voor Het Rouwcafé ontworpen mobiel decor en vindt op verschillende locaties plaats. Het Rouwcafé is een plek waar eenieder die met dood en rouw in aanraking is gekomen, van harte welkom is. De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven en de samenleving. Toch blijkt dit in de praktijk voor veel mensen niet makkelijk bespreekbaar of is soms zelfs een taboe. De missie van Stichting Het Rouwcafé is dat de dood en inherente rouw en verlies hun plaats terugkrijgen in de samenleving en het is de wens van Het Rouwcafé dat zij daarbij in een informele sfeer enige troost mag aanreiken. Wat aan de 'gelijkgestemde stamgasten' wordt geboden is: koffie, (h)erkenning en een kort cultureel programma.