Typography

Foto: Erwin Bartman

023 Haarlem - Zaterdag 15 april viert het Marsmanplein Pasen! Entertainment voor de kids, een gratis Paas ontbijt, met Bruno en de Paashaas op de foto, de start van de Boodschappenbus én een lente modeshow.

Foto: Erwin Bartman

023 Haarlem - Zaterdag 15 april viert het Marsmanplein Pasen! Entertainment voor de kids, een gratis Paas ontbijt, met Bruno en de Paashaas op de foto, de start van de Boodschappenbus én een lente modeshow.

Paas Programma
Wat gaat er allemaal gebeuren tussen 9.30 en 13.30 bij winkelcentrum Marsmanplein?

09.30-11.00 - Gratis Paasontbijt voor kinderen in de Passage met muziek, gesponsord door Warme Bakker Ad Ketels
11.00-12.30 - Kleurplaten en Paasei-wedstrijd en opening van de Boodschappenbus
12.30-13.00 - Modeshow en prijsuitreiking Paasei-wedstrijd
13.00-13.30 - De kinderen brengen hun kleurplaten en chocholade-eieren naar de Boodschappenbus

Uiteraard kan je ook met de Paashaas en Bruno de Marsman op de foto! Deze foto’s worden in de week erop geplaatst op www.facebook.com/winkelcentrummarsmanplein

Tot 13 april kan je ook op Facebook met een leuke actie meedoen! Drinqs, Crostino, Plus Supermarkt en Bloemsierkunst Teeuwen verloten mooie prijzen voor Pasen. Bekijk via deze link hoe je iemand een mooie prijs kan gunnen: www.tinyurl.com/winactiepasen
 
Start van de Boodschappenbus
Vanuit De Buurtwinkel Marsmanplein wordt deze dag met De Boodschappenbus gestart. Deze bus gaat rijden in samenwerking met DOCK en Winkeliersvereniging Marsmanplein. De bus is een service vanuit De Buurtwinkel en wordt ondersteund vanuit de dagbesteding. De bus is bedoeld voor buurtbewoners in Haarlem Noord voor wie de afstand naar het winkelcentrum te groot wordt. Dinsdag 18 april om 10.00 uur worden de eerste mensen opgehaald en tussen 11:30 en 12.00 uur weer thuis gebracht. Wanneer de vraag toeneemt wordt er uitgebreid naar een tweede ronde tot 14:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij De Buurtwinkel aan de balie. De service is bedoeld voor bewoners van Haarlem Noord-Noord: Grens Jan Gijzenkade én Spaarndam.

Kortom genoeg reden om zaterdag 15 april even een kijkje te komen nemen op dé winkellocatie van Haarlem Noord.

Buitenaards gezellig op het Marsmanplein!

Pasen op het Marsmanplein
Zaterdag 15 april 2017
Marsmanplein - Haarlem
Tijd: 9.30-13.30
Info: www.facebook.com/WinkelcentrumMarsmanplein
Event: www.tinyurl.com/pasenmarsmanplein