Home

Cremer speelt een komedie in het Haarlemmerhout Theater.

023 Haarlem Cultuur - Keer op keer verbaast het toneelgezelschap Cremer met originele theaterstukken.
Op 22,23 en 24 juni wordt er tijdens vier voorstellingen een komedie gebracht.

Een prachtig stuk geschreven door William Shakespeare. De schrijver is vooral bekend om zijn zware stukken, maar de man was veelzijdig.

Sonnetten, gedichten maar ook komedies zette hij virtuoos op papier. Via het stuk “much ado about nothing” voert hij de kijker mee naar het einde van de 16e eeuw. Het huis van Signora Liona in Messina op Sicilië vormt het decor van het stuk. Vier jonge mensen begeven zich op het liefdespad. Zoals het in een romantische komedie moet, wordt er afgeluisterd, gemanipuleerd, overspel gepleegd, roddel en achterklap en natuurlijk bloedwraak. De lachsalvo’s zullen niet van de lucht zijn.

Boeken algemeen

 Regisseur Arnold Hemmel heeft de regie op zich genomen. Op de vele, vele oefenavonden is gewerkt aan perfectie en vooral de juiste timing. De timing die oh zo belangrijk is voor een komedie. Ditmaal staat er een grote cast op het podium van het knusse Haarlemmerhout Theater. Liefst 16 spelers, waaronder een aantal dorpsgenoten, zullen de bezoekers laten genieten van een theaterstuk op hoog niveau. Cremer bestaat niet voor niets al 135 jaar, waarmee ze bewezen hebben er helemaal bij te horen in onze regio. Tijdens de Eerste Wereldoorlog zorgde Cremer al voor ontspanning via optredens voor de gemobiliseerde soldaten. Tien jaar terug ontving Cremer, als blijk van erkenning, de Koninklijke Erepenning.

Kaarten zijn te bestellen via de website jjcremer.nl per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 44776213.
De voorstellingen zijn op donderdag en vrijdag 22 en 23 juni om 20.15 en op zaterdag om 14.30 en 20.15.
Een leuke ontspannende avond is gegarandeerd.