Typography

023 Haarlem Uitgaan - Het is oktober en dat betekent herfst: buiten is het koud en guur dus de hoogste tijd voor een gezellig feest bij Bison Bowling in Haarlem: een onvervalst Oktoberfest!

023 Haarlem Uitgaan - Het is oktober en dat betekent herfst: buiten is het koud en guur dus de hoogste tijd voor een gezellig feest bij Bison Bowling in Haarlem: een onvervalst Oktoberfest!

Iedere derde vrijdag van de maand vindt er namelijk een thema feest plaats aan de Orionweg 400 in Haarlem. Vanaf etenstijd ben je uiteraard al welkom om met een heerlijk (grill) diner te starten.

Het Oktoberfest start 20.00 uur met de lekkerste schlagers en foute platen, op de foto in je perfecte Oktoberfest outfit en mee doen aan de gekste spellen. Natuurlijk kun je komen bowlen, maar lekker dansen, kletsen en bier drinken is ook mogelijk.

Tussendoor gaat er een pinata met de grond gelijk gemaakt worden, kun je beerpongen en is er een disco bingo Oktoberfest style. Vanaf 22.00 start, zoals elke vrijdag, het magic bowlen met nog veel meer spellen en prijzen. Denk aan spijker rammen, een jodel en worst eet wedstrijd en bierpul sjoelen. De knak worsten kunnen tijdens Oktoberfest natuurlijk niet ontbreken en is genoeg bier! Tot slot kom je niet voor niets in je gekste Oktoberfest outfit want de best verklede bezoekers worden in de schijnwerpers gezet en winnen het felbegeerde ‘Bisonder goed gekleed T-shirt. Kortom, ook al kom je niet bowlen, feest is het sowieso!

Dit is je ideale preparty als je nog de stad in gaat of het perfecte feestje als je op tijd weer thuis wilt zijn, want van 8 tot middernacht ben je onder de pannen. Check de komende thema avonden op www.facebook.com/bison.haarlem/events

Entree is gratis, bowlingbanen zijn voor maximaal 6 personen te reserveren via www.bisonbowlinghaarlem.nl of via 023-5410500

Oktoberfest : Bowlen, Saufen, Sjansen und Tanzen!
Vrijdag 20 oktober 2017
Bison Bowling – Orionweg 400 - Haarlem
Tijd: 20.00-00.00
Muziek: schlagers, meezingers, oktoberfest hits en guilty pleasures
Event: www.tinyurl.com/bisonoktoberfest2017
Info: www.bisonbowlinghaarlem.nl