Deel 2: De Toyboys
Als shop-in-shop vind je de Toyboys alweer ruim twee jaar op de eerste etage in het pand van Meneer Paprika. Het is dé plek voor collectors-items op het gebied van speelgoed en games, zowel vintage als nieuw. Denk bijvoorbeeld aan Star Wars, Marvel, Transformers of Pokémon, aan een cadeautje voor je neefje of nichtje van vijf, of voor je vader die verzamelaar en liefhebber is. Van Pieter leer ik in rap tempo bij over zijn liefde voor dit vak en de wereld die erachter schuil gaat.

Lees meer...

023 Haarlem Economie - RCS is een puur Haarlems bedrijf met vele jaren ervaring. Communicatie en vakmanschap zijn onze kernwaarden. Met onze jarenlange ervaring weten wij elk project tot een goed einde te brengen, of het nu gaat om het bedekken van een plat dak of een groot renovatieproject van een monument.

Lees meer...

Lesgeven doen we met veel plezier!

Made in 023 - Mijn naam is Henny van Deventer en geef al sinds 1982 autorijles en sinds 2011 is mijn dochter Vera van Deventer ook gestart met haar eigen bedrijf. Lesgeven doen wij beiden met heel veel plezier, ons werk is onze hobby. Cursisten uit Haarlem en omgeving zijn bij ons van harte welkom.

Lees meer...

Deel 1 Meneer Paprika een begrip in Haarlem

Foto's Onno van Middelkoop: Gonneke op de foto!

023 Haarlem economie - Het was september tweeduizendentien, we hadden een ‘Indian Summer’, en ik liep bijna dagelijks op en neer naar de Koningsstraat in Haarlem. Op een vaste plek, het tafeltje achterin, nam ik plaats om te genieten van iets wat in die periode mijn ochtendritueel was geworden.

Lees meer...

Het Basisinkomen, u hebt er vast wel eens van gehoord. Sommige mensen roepen dan meteen: dat is gratis geld voor iedereen. Anderen zien er een wat meer eerlijke verdeling van de financiële taart in. Wat is een basisinkomen? Een basisinkomen vervult een basisbehoefte (materieel). Een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedere Nederlander betekent ‘genoeg inkomen hebben om van te leven’.

Lees meer...

023 Haarlem Economie - De debatreeks “De Toekomst van de Democratie” behandelt tot de gemeenteraadsverkiezingen Haarlemse onderwerpen. Op 24 januari is dat de Toekomst van de zzp’ers onder de titel zzp’ers, Lust of Last? 

Lees meer...

Meer artikelen...

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

Yarden

coolblue

Budgetenergie