Foto’s: Jos Fielmich

Geen structuur
Een gitaarbouwer en gitaarreparateur die óók nog eens een begenadigd gitarist is. Dat is zeker niet altijd het geval, maar wel bij Marcel Hustings, naast bouwer en reparateur een begaafd gitarist pur sang. Hoe zit dat nu eigenlijk?  Omdat we beiden gitarist zijn wandelen we in ons gesprek uren door de wereld van gitaren onder het motto ‘Er is geen structuur, we springen van de hak op de tak’. Maar, bij het bouwen en repareren van gitaren is dat natuurlijk niét het geval!

Lees meer...

Het Basisinkomen, u hebt er vast wel eens van gehoord. Sommige mensen roepen dan meteen: dat is gratis geld voor iedereen. Anderen zien er een wat meer eerlijke verdeling van de financiële taart in. Wat is een basisinkomen? Een basisinkomen vervult een basisbehoefte (materieel). Een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedere Nederlander betekent ‘genoeg inkomen hebben om van te leven’.

Lees meer...

Foto: Onno van Middelkoop

Een donkere en herfstige middag is het als we op Spaarne 66 landen voor een interview met een bijzondere jongedame. De dame is kwestie is Yara Hannema, donkere krullen, goedlachs en vooral gedreven in haar ondernemingen, waar 2minutefilms er één van is.

Lees meer...

023 Haarlem Economie - De debatreeks “De Toekomst van de Democratie” behandelt tot de gemeenteraadsverkiezingen Haarlemse onderwerpen. Op 24 januari is dat de Toekomst van de zzp’ers onder de titel zzp’ers, Lust of Last? 

Lees meer...

Foto: Julien Walkotte Photography

023 Haarlem - Boyd & Jessie Ink Club is niet zo maar een tattooshop. Als je daar binnenwandelt, voel je je meteen op je gemak. De ontvangst is ontspannen en uniek. Ik ben verrast omdat ik me totaal iets anders  had voorgesteld. Een mooi atelier, fraaie muurschilderingen, kortom een hele fijne en gezellige sfeer uitademende open ruimte.

Lees meer...

Meer artikelen...

Mediamarkt

Yarden

coolblue

Budgetenergie