Typography

023 Haarlem Economie - Sociëteit Vereeniging en Netwerk BTB gaan hun borrels samensmelten tot de Haarlemse BusinessBorrel. Vrijdag 9 februari is de kick-off van deze eerste Haarlemse BusinnessBorrel en vanaf dan zal er iedere tweede vrijdag van de maand een BusinessBorrel plaatsvinden aan het statige sociëteitspand aan de Zijlweg nr 1.

Zowel de borrels van Netwerk BTB en die van de Sociëteit werden al goed bezocht maar door deze samenwerking en focus op ondernemers wordt dit dé ultieme plek waar je als ondernemer in 2018 bij wilt zijn. Met de parkeergarage Raaks heel dichtbij is het verleidelijk om dichtbij te parkeren, maar de Sociëteit ligt zo centraal -en het wordt heel gezellig- dat het verstandiger is om toch op de fiets te komen.

Naast deze twee organisaties zijn Daniel Andriesen van Netwerk BTB en Marco Mok van de Sociëteit Vereeniging nog in gesprek met andere netwerkclubs, om ook aan te sluiten bij dit mooie initiatief.

 de Jong Intra Vakanties - Volgende keer wéér

Allround DJ FlexyFrank zorgt voor de muzikale omlijsting en programmeert daarnaast iedere editie een live optreden. Op de kick-off zijn dit The Buccaneers! Dit is een enthousiaste groep muzikanten die hun favoriete nummers in een eigen jasje stoppen. Bij een optreden van The Buccaneers kan zowel gedanst, als ademloos geluisterd worden. 

Haarlemse BusinessBorrel
Iedere tweede vrijdag vd maand: 9 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli 2018
Aanvang: 17:30 uur tot 22:00 uur
Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, 2013 DA Haarlem

Info en updates: www.facebook.com/SocieteitVereeniging
Website: www.societeitVereeniging.nl


Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

13 december 2018

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

Yarden

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen