Typography

Week van de duurzaamheid in Heemstede
023Heemstede Duurzaamheid - Op dinsdag 8 oktober van 16.00 tot 18.30 uur krijgen Heemsteedse ondernemers en winkeliers inspiratie en handvaten om duurzaam, innovatief en circulair te ondernemen. Wethouder Nicole Mulder opent deze bijeenkomst die plaatsvindt in de burgerzaal van het raadhuis.

Plenaire deel
Sprekers als Jan van Betten (oprichter Nudge), Marcel Peters (oprichter circulaire bedrijf Bundles) en lokale ondernemers Roger Heijne (Boulangerie Oscar) en Peter Houssart (Kaldi Heemstede) vertellen wat zij doen en ervaren op dit gebied. Daarnaast geeft chef Gilbert Kollf (mede-oprichter van Brasserie 2050) een toelichting op zijn future-proof catering en presenteert zijn culinaire omlijsting van de bijeenkomst.

Masterclass
Na dit gedeelte zijn er nog aanvullende masterclasses over voedselverspilling (lancering van de Doggie Bag in Heemstede), over klimaatpsychologie en marketing door Stichting Klimaatgesprekken en vertelt een expert op maatschappelijk verantwoord inkopen over duurzame (bedrijfs)kleding.  

Week van de Duurzaamheid
De middag is onderdeel van de week van de Duurzaamheid in Heemstede. Voor een volledig overzicht van het programma, kijk op www.heemstede.nl of de Facebook en Instagram accounts van Duurzaam Heemstede.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

19 oktober 2019

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

Yarden

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen