Typography

023Haarlem Duurzaamheid - Op 15 oktober, de derde dinsdag van de maand,  is Repair Café Meetingz! te vinden in zorgcentrum Schalkweide. Onze reparateurs zitten dan weer klaar voor het repareren van bijvoorbeeld strijkijzers, stofzuigers, lampen, waterkokers, broodroosters, dvd- en platenspelers. Ook lichte herstelwerkzaamheden aan kleding wordt door ons gedaan. Een actieve houding van de bezoekers is gewenst: samen met de reparateurs onderzoeken of jouw klus gerepareerd kan worden. Bezoekers leren in het Repair Café dat spullen, die op het punt staan weggegooid te worden, toch gerepareerd kunnen worden. En dat is goed nieuws voor het milieu!

Weggooien? Doodzonde!
Repair Café is inmiddels al 10  jaar oud. Er is dus duidelijk behoefte aan technische ondersteuning om duurzame apparaten niet zo maar even bij het grof vuil te zetten en, voor zover dat in je mogelijkheden ligt, maar even een nieuwe aan te schaffen. Laat iemand gewoon even kijken of je apparaat nog te herstellen is en opnieuw kan worden gebruikt. Weggooien? Doodzonde toch!

Informatie
Op dinsdag 15 oktober is het dan zo ver en kunt u ons van 19.30 – 21.30 uur vinden in het restaurant van zorgcentrum Schalkweide, Floris van Adrichemlaan 15, Haarlem. Kom gerust een kijkje nemen in het Repair Café. Elkaar ontmoeten maakt tenslotte ook onderdeel uit van ons evenement.
Want: 2019: Repair Café is 10 jaar oud. Vier het met ons!
                                                                                                 
Stichting Repair Café
Het concept Repair Café is ontstaan in Amsterdam, waar de Stichting Repair Café (zie www.repaircafe.nl) sinds 2009 op regelmatige basis repareerbijeenkomsten organiseert. Sinds januari 2011 biedt de stichting daarnaast ondersteuning aan lokale groepen in heel Nederland die zelf hun eigen Repair Café willen beginnen. De stichting ondersteunt ook het Repair Café in Haarlem.
 
Stichting Meetingz! Unlimited
Meetingz! heeft onder andere als doel de sociale cohesie in de Boerhaavewijk te bevorderen.
Meer informatie is te verkrijgen bij Jane Snelting: 06-12137745. Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

19 oktober 2019

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

Yarden

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen