Typography

023Zandvoort Economie - De afgelopen weken is iedereen in Zandvoort in de gelegenheid gesteld om hun voorkeur uit te brengen voor de in hun ogen beste onderneming van Zandvoort in 2019. Iedereen kon kandidaten aanmelden en een groot aantal bewoners maakte van de gelegenheid gebruik hun voorkeursstem uit te brengen. De lijst met favoriete bedrijven was aanzienlijk en dus heeft de organisatie een shortlist gemaakt van negen kandidaten uit drie verschillende categorieën.

De gekozen genomineerden
Categorie Horeca
Eetcafé ’t Sand - Kerkstraat
Noble Tree Café - Raadhuisplein
Zizo Lounge Sushi restaurant – Palace Hotel

Categorie Retail
ABC & Meer – Haltestraat
De Dierenwinkel van Zandvoort – Engelbertsstraat
Sea Optiek – Haltestraat

Categorie Overige
Certainty Raceteam – Circuit Zandvoort
Fotostudio Zandvoort – Max Planckstraat
Zandvoort Makelaars – Passage

De komende tijd kan men via de website beachpromotion.nl een voorkeursstem uitbrengen waaruit per categorie de onderneming met de meeste stemmen tot winnaar wordt uitgeroepen.
Er wordt dan weliswaar per categorie een winnaar bekend gemaakt, maar er wordt door een jury, bestaande uit bekende Zandvoortse ondernemers, ook één onderneming uitgeroepen tot algehele winnaar 2019. Die winnaar mag een jaar lang pronken met de aan hem/haar uitgereikte fraaie wisseltrofee ‘Het Haringmeisje’.

Ondernemersgala
Op 14 november a.s. vindt in het strandpaviljoen ‘De Haven van Zandvoort’ het jaarlijkse ondernemersgala plaats. Tijdens dit gala worden de winnaars bekend gemaakt. De gala-avond wordt in opdracht van de gemeente georganiseerd en is voor elke ondernemer gratis toegankelijk.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

08 december 2019

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

Yarden

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen