Typography

023Zandvoort Economie - De afgelopen weken is iedereen in Zandvoort in de gelegenheid gesteld om hun voorkeur uit te brengen voor de in hun ogen beste onderneming van Zandvoort in 2019. Iedereen kon kandidaten aanmelden en een groot aantal bewoners maakte van de gelegenheid gebruik hun voorkeursstem uit te brengen. De lijst met favoriete bedrijven was aanzienlijk en dus heeft de organisatie een shortlist gemaakt van negen kandidaten uit drie verschillende categorieën.

De gekozen genomineerden
Categorie Horeca
Eetcafé ’t Sand - Kerkstraat
Noble Tree Café - Raadhuisplein
Zizo Lounge Sushi restaurant – Palace Hotel

Categorie Retail
ABC & Meer – Haltestraat
De Dierenwinkel van Zandvoort – Engelbertsstraat
Sea Optiek – Haltestraat

Categorie Overige
Certainty Raceteam – Circuit Zandvoort
Fotostudio Zandvoort – Max Planckstraat
Zandvoort Makelaars – Passage

De komende tijd kan men via de website beachpromotion.nl een voorkeursstem uitbrengen waaruit per categorie de onderneming met de meeste stemmen tot winnaar wordt uitgeroepen.
Er wordt dan weliswaar per categorie een winnaar bekend gemaakt, maar er wordt door een jury, bestaande uit bekende Zandvoortse ondernemers, ook één onderneming uitgeroepen tot algehele winnaar 2019. Die winnaar mag een jaar lang pronken met de aan hem/haar uitgereikte fraaie wisseltrofee ‘Het Haringmeisje’.

Ondernemersgala
Op 14 november a.s. vindt in het strandpaviljoen ‘De Haven van Zandvoort’ het jaarlijkse ondernemersgala plaats. Tijdens dit gala worden de winnaars bekend gemaakt. De gala-avond wordt in opdracht van de gemeente georganiseerd en is voor elke ondernemer gratis toegankelijk.

categorieën

023 Hoofddorp Economie & Duurzaamheid - PR-specialist Jennifer Delano (DelanoPR) en growth hacker Sharon van Sprang organiseren op 27 augustus 2020 in Hoofddorp hun eerste gezamenlijke masterclass.

Lees meer...

“Zulke drukte zoals bij de Participatiemarkt in 2019 kan in Corona tijden natuurlijk niet meer (foto: Judith Buijze-Cappon).

Lees meer...

Afscheidslunch keurig op 1,5 meter afstand met o.a. Rogier Leegwater (links) en Manon van Huik (tweede van links) (foto: Werkdag).

Lees meer...

023 Heemstede/Bennebroek Cultuur - Het nieuwste nummer van HeerlijkHeden, het kwartaalblad van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek, is onlangs verschenen.

Lees meer...

023 Overveen Cultuur & Uitgaan - Omdat de 4e editie van klassiek festival Klaterklanken vanwege het Coronavirus is afgelast hebben de samenstellers van het festival een podcast en videoroute gemaakt met de musici en ensembles die zouden deelnemen aan het festival.

Lees meer...

Luigi Prins scoort opnieuw ‘historisch’ zilver bij internationale FIABCI Awards

Lees meer...

Foto: Renata Jansen Fotografie

Lees meer...

023 Haarlem Gezondheid - Is de diagnose dementie vastgesteld bij uw vader, moeder of partner? Dan zal bij uw naaste na verloop van tijd de behoefte aan hulp en ondersteuning toenemen. Zeker wanneer hij of zij het liefst zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Herkent u als mantelzorger deze situatie? Wellicht kan de particuliere zorg van thuiszorgorganisatie Zuster Jansen dan de uitkomst bieden. Kiezen voor particuliere thuiszorg heeft meerdere voordelen. Hieronder leest u welke dit precies zijn.

Lees meer...

Politie dreigt met boete van 140 euro

Lees meer...

023 Heemstede Politiek/Maatschappij/Lifestyle - De bestaande landelijke en aanvullende lokale maatregelen om ondernemers in Heemstede te ondersteunen tijdens corona, zijn uitgebreid. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heemstede heeft besloten dat ondernemers met een terras vanaf 1 juni geen extra precariobelasting betalen voor de uitbreiding van het terras.

Lees meer...

Nieuwe regels voor het stallen van fietsen bij station Heemstede-Aerdenhout

Lees meer...

023 Haarlem Politiek & maatschappij - Quinten de Lange is de nieuwe kinderburgemeester van Haarlem. Op 26 augustus 2020 wordt hij officieel geïnstalleerd, tegelijk met de eerste kinderraad.

Lees meer...

023magazine.nl geprint

023 Nieuws