Typography

023 Haarlem Economie/Maatschappij – ‘SO Jong Business’ (voor ondernemers tot 40 jaar) is een businessclub voor jonge ondernemers uit Haarlem en omgeving die in samenwerking met Sociëteit Vereeniging tot stand is gekomen.

In de regio Haarlem bestaat reeds een aantal interessante businessclubs. Veel van deze clubs bestaan uit ondernemers die al jaren hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven. De deelnemende leden komen regelmatig bijeen voor interessante en boeiende bijeenkomsten die vaak op de bedrijfslocatie van een van de deelnemers worden georganiseerd en waarbij de gastondernemer, al dan niet met een rondleiding, een kijkje achter de schermen geeft van zijn bedrijf. De bijeenkomsten worden onder het genot van een gezellige en meestal ook prima aangeklede borrel afgesloten met uitwisseling van gegevens en netwerkgebabbel.

SO Jong Business
Een dergelijk zeer productief en vaak ook redelijk geavanceerd netwerk voor jonge ondernemers is SO Jong Business. Het gezegde ‘De Jeugd heeft de toekomst’ is  zeker van toepassing op jonge ondernemers die tenslotte de basis vormen voor de toekomstige maatschappij, economie en politiek. Deze jonge ondernemers hebben de toekomst in handen en moeten bedr ijfseconomisch zeker niet worden onderschat. Jonge ondernemers die elkaar helpen, informatie uitwisselen en visies delen zijn de basis voor de toekomst.

Er wordt daarom in kleine groepen met elkaar gesproken over belangrijke ondernemerskwesties en tevens bestaat de mogelijkheid voor jonge ondernemers om een mentor te vinden tussen de andere leden van de Sociëteit.

Op de tweede donderdag van elke maand komt men van 20.00 – 22.00 uur bij elkaar. Meestal wordt er een spreker uitgenodigd om de avond te openen met interessante informatie die wellicht bruikbaar kan zijn voor deze groep ondernemers.

Pieter van Deudekom
Op 9 januari a.s. valt de eer om als gastspreker op te treden aan P. (Pieter) van Deudekom RPA FFP. Piter startte als assistent-accountant bij P&H. Vervolgens was hij 12 jaar inspecteur bij de Nationale-Nederlanden. Vervolgens werkte hij 9 jaar senior als pensioenadviseur bij de Beijer Adviesgroep. Vanaf 2001 is hij werkzaam voor Acturaad. Pieter studeerde af als Financial Planner en Registerpensioenadviseur en specialiseerde zich in individuele pensioenregelingen, DGA, zelfstandig ondernemen, gouden handdrukken en de financiële planning van vermogende particulieren.
Voor elke jonge ondernemer die gedurende zijn bestaan in het bedrijfsleven met een aantal van deze factoren te maken krijgt, is het natuurlijk een must om deze meeting bij te wonen.

Doelstelling en gegevens JONG Business?
• Eenmaal per maand bijeenkomen met andere jonge ondernemers (tot 40 jaar);
• In kleine groepjes bijeen zitten;
• Elke bijeenkomst is er een spreker en een thema;
• Alle onderwerpen toegespitst op je eigen bedrijf;
• Na de bijeenkomst aansluiten bij o.a. Wijngenootschap en Filmclub voor afsluitend
   drankje aan de bar;
• Mogelijkheid om een mentor te vinden tussen de andere leden van de Sociëteit.

Meer informatie
Wanneer? Donderdag 9 januari 2020, 20:00-22:00 uur

Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1 te Haarlem

Gratis deelname
Aanmelden verplicht via https://www.societeitvereeniging.nl/agenda


Toekomstig programma en onderwerpen
9 januari - Mijn ervaring met verzekeringen. Pensioen? Hoezo? Ik ben nog te jong!
13 februari - Ben jij wel eens gedagvaard?
12 maart - Hoe zien jouw algemene voorwaarden eruit?
9 april - Jouw huisstijl en het effect daarvan
14 mei - Mijn eerste werknemers
11 juni - Effect van mentor/business coach

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

26 januari 2020

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

Yarden

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen