023 Haarlem Maatschappij - Tijdens het Bloemencorso op 21 en 22 april is de gemeente Haarlem, naast twee praalwagens, met  een speciale Regenboogwagen aanwezig. Een cabriobus uit het NZH Vervoermuseum, wordt in de regenboogkleuren omgetoverd om de aandacht op Haarlem als Regenboogstad te vestigen.

Lees meer...

Lijsttrekker Moussa Aynan van Jouw Haarlem zit aan tafel. Hij vertelt over de top drie thema's van Jouw Haarlem voor deze gemeenteraadsverkiezingen. Nummer 1 met stip Wonen! De andere twee thema's zijn bereikbaarheid en dienstbare overheid.

Lees meer...

023 Politiek - Henny Rückert nu de lokale partij Trots Haarlem. Aan het woord komen de lijsttrekker Sander van den Raadt en Albert Keevel nr.3. Handhaving en meer wijkagenten zijn speerpunten naast wonen, bereikbaarheid en sociaal beleid. Er wordt ook teruggekeken naar onder andere HFC Haarlem en betalen per minuut in de parkeergarages.

Lees meer...

Lijsttrekker Louise van Zetten en Diederik Mohr nr. 3 van Hart voor Haarlem vertellen de belangrijkste thema's die tijdens de gemeenteraadsverkiezingen aangekaart worden. Hart voor Haarlem is een lokale partij met connecties ook buiten de Spaarnestad. De financiële schuld en duurzaamheidsmaatregelen op vrijwillige basis zij twee voorbeelden van het gesprek.

Lees meer...

Meer artikelen...

Trombose

Body & Fit

Mediamarkt

coolblue

Greenchoice