Typography

023 Haarlem Politiek - Tijdens de ledenvergadering op 22 november hebben de leden van CDA Haarlem op voordracht van bestuur en selectiecommissie de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 definitief en unaniem aangenomen. Op 7 juni 2017, werden Eva de Raadt en Merijn Snoek al tot duolijsttrekkers verkozen.

De kandidatenlijst heeft in totaal 28 kandidaten. De top tien ziet er als volgt uit:

1. Merijn Snoek; 2. Eva de Raadt; 3. Jurrit Visser; 4. Mostapha El Aichi; 5. Ron Dreijer; 6. Jan Klaver; 7. Daisy Ooms; 8. Maurits de Lint; 9. Renske Horn; 10. Marijke Beelen.

Met de lijst is volgens voorzitter Nanne Wams een goede mix bereikt tussen ervaren raadsleden en nieuw talent, tussen generalisten en specialisten. Mensen met politiek talent, met overtuigingskracht en verstand van zaken. Kandidaten die oog hebben voor wat er gebeurt in Haarlem en Spaarndam, die zich (willen) inzetten voor de partij en verbinding kunnen maken met onze leden en kiezers. Maar die ook in staat zijn om samen te werken, elkaar successen gunnen en die in woord en daad staan voor onze gedeelde waarden en de visie van het CDA.

“We willen ruimte voor ontwikkeling, maar ook ervaren politici die de klappen van de zweep kennen. We gaan weer voor een periode van vier jaar waarin we het verschil kunnen maken voor onze stad en ons dorp. Haarlem heeft een goed en betrouwbaar bestuur nodig om samen een aantal uitdagingen aan te gaan. Ik weet zeker dat dit team daar het voortouw in gaat nemen”, aldus voorzitter Nanne Wams.

De gemeenteraadsverkiezingen in Haarlem en Spaarndam zijn op woensdag 21 maart 2018.

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

12 december 2018

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen