Typography

023 Haarlem Politiek - Debatcafé de Pletterij in Haarlem heeft de lijsttrekkers van de gemeenteraadsverkiezingen uitgenodigd voor het Grote Verkiezingsdebat op 20 februari in de Pletterij. Naar aanleiding van de afgelopen raadsperiode zal de Haarlemse bestuurscultuur en daaraan gekoppeld de toekomst van de stad onderwerp van het debat zijn.

Wij willen, net als de belangstellenden, van de politieke vertegenwoordigers horen welke visie zij hebben op het stadsbestuur en welke beleidsvoornemens daaruit voortvloeien.

Op deze avond komen vier stellingen op tafel. De twee presentatoren behandelen telkens een stelling en de daaruit voortvloeiende opvattingen tijdens een gesprek met drie lijsttrekkers. Voor elke stelling wordt een half uur uitgetrokken.  Vervolgens komt een nieuwe stelling aan de orde met drie nieuwe gespreksdeelnemers. Bij elke stelling is één lijsttrekker van de huidige coalitie, één van de grotere oppositiepartijen en één namens de kleinere oppositiepartijen aanwezig (huidige eenpersoonsfracties). Het debat wordt geleid door Annemieke Windt en Erwino Ouwerkerk.

 

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot omstreeks 22 uur.

Bij hoge uitzondering is het dit keer niet de bedoeling dat vanuit de zaal wordt meegepraat. Aangezien het een verkiezingsdebat betreft zal er een strakke regie zijn. Wie te lang praat kan afgehamerd worden. Onze regisseur in de zaal kan ingrijpen in het gesprek, wanneer tijdsoverschrijding dreigt plaats te vinden. Kom en hoor wat de lijsttrekkers van de Haarlemse gemeenteraadsverkiezingen te berde brengen.

De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem. De toegang bedraagt € 3,-, voor houders HaarlemPas en jonger dan 25 jaar € 1,50. Reserveren via www.pletterij.nl 

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

12 december 2018

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen