Typography

023 Haarlem Maatschappij - Tijdens het Bloemencorso op 21 en 22 april is de gemeente Haarlem, naast twee praalwagens, met  een speciale Regenboogwagen aanwezig. Een cabriobus uit het NZH Vervoermuseum, wordt in de regenboogkleuren omgetoverd om de aandacht op Haarlem als Regenboogstad te vestigen.

Haarlem is een Regenboogstad en maakt zich sterk voor het verbeteren van de sociale acceptatie, veiligheid en emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgender en intersekse personen (LHBTI's) in de stad. De gemeente werkt hiermee samen met de Regenboogpartners in Kennemerland bestaande uit COC Kennemerland, Gay Haarlem en Bureau Discriminatiezaken Kennemerland. Dat wil de gemeente uitstralen en meegeven aan het grootschalige publiek langs de route van het Bloemencorso. De Regenboogbus staat hiervoor symbool. Aan boord een bont gekleurd gezelschap. Dragqueen Miss Multiple Joyce, een rol van Alexander van der Doorn, presenteert en zingt liedjes. Daarnaast is er nog een aantal andere artiesten op de bus aanwezig om het miljoenen publiek langs de kant te vermaken met vrolijke nummers. DJ Sid draait de boel aan elkaar.

 

Haarlem is een sociaal en betrokken stad, waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er worden dan ook waardevolle activiteiten georganiseerd. Bij deze activiteiten gaat men de dialoog aan met als doel acceptatie van de LHBTI-gemeenschap te vergroten. De Regenboogbus rijdt mee op zaterdag 21 april van Noordwijk naar Haarlem.

Speciaal programma op Gedempte Oudegracht

Op zondag 22 april is er een speciaal programma rondom de Regenboogwagen op de Gedempte Oudegracht in Haarlem tegenover de winkel van Van Duivenbode. Host Miss Multiple Joyce presenteert vanaf 13.00 uur een muzikaal programma vanaf het open dek van de bus. Artiesten uit het Haarlemse LHBTI-gemeenschap treden op. Singer-songwriter Nina Nicolai, Bibi en de Nielsjes, Jos Zwart, klassiek duo rondom Jop van Gennip en de zangeressen Lisa en Marieke van de band ABBA Dance zingen bekende hits tot 16.30 uur.

023 Haarlem en verre omgeving - Als schoonmaakbedrijf zijn wij ons bewust van de impact die wij hebben op het milieu. Dat is ook de reden dat we duurzaamheid in elke vezel van ons bedrijf hebben geïmplementeerd.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgeving - In Haarlem, met haar charmante historische gebouwen en schilderachtige grachten, is het opsporen van lekken een taak die je best overlaat aan een professionele lekdetectie specialist uit Haarlem.

Lees meer...

Zoekt u een zakelijke lening voor uw MKB-onderneming? Ontdek dan de opties voor een zakelijke lening. Is deze lening om uw voorraad te vergroten? Of uw digitale aanwezigheid te versterken? Of om op een andere wijze te expanderen? Bij MKB Krediet Nederland kunt u al een zakelijke lening krijgen vanaf € 25.000. Het aanvragen van deze zakelijke lening verloopt gemakkelijk online via de website van MKB Krediet Nederland.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving - De Haarlemse Menno is een heuse Youtube ster met bijna 40 miljoen views inmiddels.  Menno heeft jarenlang als wiskunde docent gewerkt op het Ichthus Lyceum in Driehuis.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, natuur - De biologische lentemarkt in de Kweektuin is vanaf nu onderdeel van het Springer Festival, met allerlei workshops, lezingen en activiteiten. En gratis tuinadvies!

Lees meer...

“Het geheel vernieuwde restaurant De Kloosterkeuken (foto: Adam van Noort).” - 023 Haarlem en verre omgeving, Restaurants, uit eten - Twee leerwerkrestaurants in Haarlem gaan vanaf de zomerperiode samen verder.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Sport, fietsen, evenementen - Interesse in de geschiedenis van Spaarndam en omgeving? Doe dan mee met deze fietstocht. Deze loopt over een afwisselende route door een stuk van Spaarnwoude dat van historische betekenis is.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Fietsen, evenementen, sport, uitgaan - Wandelen door het open gebied aan de grens van Haarlem tussen stad en duin, waar vroeger het groente- en bloembollenteeltgebied van Haarlem was, en door het bos van Duinvliet.

Lees meer...

023Magazine, Lifestyle & Gezondheid - Immunity is een poederdrank verrijkt met vitamines. Een combinatie van acerola-, druivenpit-, Ginseng-, resveratrol- en gemberextract, zwarte bessen- en zwarte wortelpoeder, gezoet met kokosbloesemsuiker.

Lees meer...

023 Heemstede, Politiek, gemeente Heemstede - Op 29 februari 2024 zal Karen Millenaar door de gemeenteraad benoemd worden als nieuwe griffier van de gemeenteraad van Heemstede.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omstreken Maatschappij, hulp, voedselhulp - Er komen 2 Voedselbank inleverpunten bij in Haarlem-Noord en Spaarndam. De twee kerken waar dit vanaf 1 december kan, doen mee aan de actie ‘Samen tegen armoede’.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgeving, Maatschappij - Klimaatverandering, opwarming, duurzaamheid: onderwerpen die niet weg te denken zijn uit het nieuws. Zuinig zijn met materialen en de natuur is nodig om het voor onze kinderen en generaties daarna nog een beetje leefbaar te houden. Voelen de bewoners van Schalkwijk zich hierbij betrokken?

Lees meer...

023magazine.nl geprint

Vitamines & Supplementen & Gewicht

023 Nieuws