Typography

023 Bloemendaal Maatschappij - Op kerstavond, 24 december, zal er in en rondom de Dorpskerk van Bloemendaal heel veel kerst, mooie kerstdiensten, lichtjesoptocht, samen vieren en gezelligheid voor jong en oud te vinden zijn. 

Lichtjesoptocht voor kinderenom19.00 en 19.30 uur.  Vanaf Fleurie gaan de kinderen op weg naar de kerk waar cabaretier Remco Veldhuis het Kerstverhaal leest. De kerktuin is omgetoverd tot één groot Bethlehem met een levende kerststal met schapen, herders, Jozef en Maria. En er is natuurlijk chocolademelk.

Kerstsamenzang om 20.00 is er een  van bekende kerstliedjes en carols in de kerktuin onder leiding van het groot gemeentekoor. Samen worden er bekende Kerstliederen gezongen en glühwein gedronken. Burgemeester vanBloemendaal Elbert Roest leest het kerstverhaal uit het Lucas evangelie over de geboorte van Jezus. 

Er zijn twee kerstnacht diensten op 24 december: de eerste kerkdienst start om 21.00 uur en de tweede om 22.30 uur. Predikant is Ad van Nieuwpoort.
Zanger en theaterproducent Bastiaan Ragas zingt een speciaal geschreven en gecomponeerd lied tijdens deze twee kerstnachtdiensten.
Verder is het Kerstkoor onder leiding van Philien Schouten, speelt Agnes van Bekkum op het orgel en Merel Naomi Brouwer op Harp.

Op 25 december, eerste kerstdag, zijn er twee kerkdiensten in de Dorpskerk van Bloemendaal. Om 9.30 uur met voorganger Juup van Werkhoven en om 11.00 uur met Ad van Nieuwpoort. 

Voor meer informatie zie www.kerkpleinbloemendaal.nl 


Kerstnacht in Bloemendaal in het KORT:
 
24 december 2019
19.00 en 19.30   Lichtjesoptocht voor de kinderen (met cabaretier Remco Veldhuis)
20.00                   Samenzang van bekende Kerstliederen (met Burgemeester Elbert Roest)
21.00                   Eerste Kerstnachtdienst (met predikant Ad van Nieuwpoort en zanger Bastiaan Ragas
22.30                   Tweede Kerstnachtdienst (met predikant Ad van Nieuwpoort en zanger Bastiaan Ragas

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

26 januari 2020

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen