Typography

023 Bloemendaal Maatschappij - Op kerstavond, 24 december, zal er in en rondom de Dorpskerk van Bloemendaal heel veel kerst, mooie kerstdiensten, lichtjesoptocht, samen vieren en gezelligheid voor jong en oud te vinden zijn. 

Lichtjesoptocht voor kinderenom19.00 en 19.30 uur.  Vanaf Fleurie gaan de kinderen op weg naar de kerk waar cabaretier Remco Veldhuis het Kerstverhaal leest. De kerktuin is omgetoverd tot één groot Bethlehem met een levende kerststal met schapen, herders, Jozef en Maria. En er is natuurlijk chocolademelk.

Kerstsamenzang om 20.00 is er een  van bekende kerstliedjes en carols in de kerktuin onder leiding van het groot gemeentekoor. Samen worden er bekende Kerstliederen gezongen en glühwein gedronken. Burgemeester vanBloemendaal Elbert Roest leest het kerstverhaal uit het Lucas evangelie over de geboorte van Jezus. 

Er zijn twee kerstnacht diensten op 24 december: de eerste kerkdienst start om 21.00 uur en de tweede om 22.30 uur. Predikant is Ad van Nieuwpoort.
Zanger en theaterproducent Bastiaan Ragas zingt een speciaal geschreven en gecomponeerd lied tijdens deze twee kerstnachtdiensten.
Verder is het Kerstkoor onder leiding van Philien Schouten, speelt Agnes van Bekkum op het orgel en Merel Naomi Brouwer op Harp.

Op 25 december, eerste kerstdag, zijn er twee kerkdiensten in de Dorpskerk van Bloemendaal. Om 9.30 uur met voorganger Juup van Werkhoven en om 11.00 uur met Ad van Nieuwpoort. 

Voor meer informatie zie www.kerkpleinbloemendaal.nl 


Kerstnacht in Bloemendaal in het KORT:
 
24 december 2019
19.00 en 19.30   Lichtjesoptocht voor de kinderen (met cabaretier Remco Veldhuis)
20.00                   Samenzang van bekende Kerstliederen (met Burgemeester Elbert Roest)
21.00                   Eerste Kerstnachtdienst (met predikant Ad van Nieuwpoort en zanger Bastiaan Ragas
22.30                   Tweede Kerstnachtdienst (met predikant Ad van Nieuwpoort en zanger Bastiaan Ragas

categorieën

023 Hoofddorp Economie & Duurzaamheid - PR-specialist Jennifer Delano (DelanoPR) en growth hacker Sharon van Sprang organiseren op 27 augustus 2020 in Hoofddorp hun eerste gezamenlijke masterclass.

Lees meer...

“Zulke drukte zoals bij de Participatiemarkt in 2019 kan in Corona tijden natuurlijk niet meer (foto: Judith Buijze-Cappon).

Lees meer...

Afscheidslunch keurig op 1,5 meter afstand met o.a. Rogier Leegwater (links) en Manon van Huik (tweede van links) (foto: Werkdag).

Lees meer...

023 Heemstede/Bennebroek Cultuur - Het nieuwste nummer van HeerlijkHeden, het kwartaalblad van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek, is onlangs verschenen.

Lees meer...

023 Overveen Cultuur & Uitgaan - Omdat de 4e editie van klassiek festival Klaterklanken vanwege het Coronavirus is afgelast hebben de samenstellers van het festival een podcast en videoroute gemaakt met de musici en ensembles die zouden deelnemen aan het festival.

Lees meer...

Luigi Prins scoort opnieuw ‘historisch’ zilver bij internationale FIABCI Awards

Lees meer...

Foto: Renata Jansen Fotografie

Lees meer...

023 Haarlem Gezondheid - Is de diagnose dementie vastgesteld bij uw vader, moeder of partner? Dan zal bij uw naaste na verloop van tijd de behoefte aan hulp en ondersteuning toenemen. Zeker wanneer hij of zij het liefst zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Herkent u als mantelzorger deze situatie? Wellicht kan de particuliere zorg van thuiszorgorganisatie Zuster Jansen dan de uitkomst bieden. Kiezen voor particuliere thuiszorg heeft meerdere voordelen. Hieronder leest u welke dit precies zijn.

Lees meer...

Politie dreigt met boete van 140 euro

Lees meer...

023 Heemstede Politiek/Maatschappij/Lifestyle - De bestaande landelijke en aanvullende lokale maatregelen om ondernemers in Heemstede te ondersteunen tijdens corona, zijn uitgebreid. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heemstede heeft besloten dat ondernemers met een terras vanaf 1 juni geen extra precariobelasting betalen voor de uitbreiding van het terras.

Lees meer...

Nieuwe regels voor het stallen van fietsen bij station Heemstede-Aerdenhout

Lees meer...

023 Haarlem Politiek & maatschappij - Quinten de Lange is de nieuwe kinderburgemeester van Haarlem. Op 26 augustus 2020 wordt hij officieel geïnstalleerd, tegelijk met de eerste kinderraad.

Lees meer...

023magazine.nl geprint

023 Nieuws