Typography

023 Haarlem/Heemstede/Zandvoort/Bloemendaal Maatschappij/Politiek – De participatiemarkt wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en vindt plaats op woensdag 8 april a.s. tussen 11.00 en 15.00 uur.

Het event wordt steeds populairder en neemt ook het komende jaar groetere vormen aan met meer dan 50 deelnemende organisaties.

Tijdens dit event bieden de standhouders, waaronder uiteraard vertegenwoordigers van gemeenten en natuurlijk ook het bedrijfsleven, mogelijkheden om kennis te nemen van activiteiten in diverse wijken. Er is aandacht voor grotere betrokkenheid in de samenleving, er wordt informatie verschaft over vrijwilligerswerk, opleidingen, cursussen, werkstages, vrije tijd, het vinden van betaalde banen, etc.

Burgemeester Wienen heeft toegezegd het evenement te openen vanwege de vijfjarige editie van dit event, dat plaatsvindt in de bibliotheek Haarlem Schalkwijk. De vier eerdergenoemde gemeenten werken on de organisatie samen met de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en met Pasmatch Personeelsdiensten.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom . Het evenement is dan ook vrij toegankelijk en is ook rolstoelvriendelijk; heel belangrijk juist voor participatie.


Wilt u zich eveneens aanmelden als organisatie? Raadpleeg dan de site www.participatiemarkthaarlem.nl

categorieën

023 Hoofddorp Economie & Duurzaamheid - PR-specialist Jennifer Delano (DelanoPR) en growth hacker Sharon van Sprang organiseren op 27 augustus 2020 in Hoofddorp hun eerste gezamenlijke masterclass.

Lees meer...

“Zulke drukte zoals bij de Participatiemarkt in 2019 kan in Corona tijden natuurlijk niet meer (foto: Judith Buijze-Cappon).

Lees meer...

Afscheidslunch keurig op 1,5 meter afstand met o.a. Rogier Leegwater (links) en Manon van Huik (tweede van links) (foto: Werkdag).

Lees meer...

023 Heemstede/Bennebroek Cultuur - Het nieuwste nummer van HeerlijkHeden, het kwartaalblad van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek, is onlangs verschenen.

Lees meer...

023 Overveen Cultuur & Uitgaan - Omdat de 4e editie van klassiek festival Klaterklanken vanwege het Coronavirus is afgelast hebben de samenstellers van het festival een podcast en videoroute gemaakt met de musici en ensembles die zouden deelnemen aan het festival.

Lees meer...

Luigi Prins scoort opnieuw ‘historisch’ zilver bij internationale FIABCI Awards

Lees meer...

Foto: Renata Jansen Fotografie

Lees meer...

023 Haarlem Gezondheid - Is de diagnose dementie vastgesteld bij uw vader, moeder of partner? Dan zal bij uw naaste na verloop van tijd de behoefte aan hulp en ondersteuning toenemen. Zeker wanneer hij of zij het liefst zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Herkent u als mantelzorger deze situatie? Wellicht kan de particuliere zorg van thuiszorgorganisatie Zuster Jansen dan de uitkomst bieden. Kiezen voor particuliere thuiszorg heeft meerdere voordelen. Hieronder leest u welke dit precies zijn.

Lees meer...

Politie dreigt met boete van 140 euro

Lees meer...

023 Heemstede Politiek/Maatschappij/Lifestyle - De bestaande landelijke en aanvullende lokale maatregelen om ondernemers in Heemstede te ondersteunen tijdens corona, zijn uitgebreid. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heemstede heeft besloten dat ondernemers met een terras vanaf 1 juni geen extra precariobelasting betalen voor de uitbreiding van het terras.

Lees meer...

Nieuwe regels voor het stallen van fietsen bij station Heemstede-Aerdenhout

Lees meer...

023 Haarlem Politiek & maatschappij - Quinten de Lange is de nieuwe kinderburgemeester van Haarlem. Op 26 augustus 2020 wordt hij officieel geïnstalleerd, tegelijk met de eerste kinderraad.

Lees meer...

023magazine.nl geprint

023 Nieuws