Typography

023 Haarlem/Heemstede/Zandvoort/Bloemendaal Maatschappij/Politiek – De participatiemarkt wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en vindt plaats op woensdag 8 april a.s. tussen 11.00 en 15.00 uur.

Het event wordt steeds populairder en neemt ook het komende jaar groetere vormen aan met meer dan 50 deelnemende organisaties.

Tijdens dit event bieden de standhouders, waaronder uiteraard vertegenwoordigers van gemeenten en natuurlijk ook het bedrijfsleven, mogelijkheden om kennis te nemen van activiteiten in diverse wijken. Er is aandacht voor grotere betrokkenheid in de samenleving, er wordt informatie verschaft over vrijwilligerswerk, opleidingen, cursussen, werkstages, vrije tijd, het vinden van betaalde banen, etc.

Burgemeester Wienen heeft toegezegd het evenement te openen vanwege de vijfjarige editie van dit event, dat plaatsvindt in de bibliotheek Haarlem Schalkwijk. De vier eerdergenoemde gemeenten werken on de organisatie samen met de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en met Pasmatch Personeelsdiensten.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom . Het evenement is dan ook vrij toegankelijk en is ook rolstoelvriendelijk; heel belangrijk juist voor participatie.


Wilt u zich eveneens aanmelden als organisatie? Raadpleeg dan de site www.participatiemarkthaarlem.nl

categorieën

023 Heemstede Economie & Duurzaamheid - De succesvolle actie #supportyourlocalsNL, waarbij lokale ondernemers samen een vuist maken tegen het coronavirus, steunt nu nog meer lokale winkeliers. Onder de naam ‘De Smaak van Heemstede’ wordt speciaal voor Sinterklaas – naast de vertrouwde FOODBOX – nu ook een KADOBOX vol orginele kadootjes aangeboden.

Lees meer...

023 Milieu & Duurzaamheid - Het begon met een droom van Yolande Koot en haar dochter Loulou. Veeteelt is verantwoordelijk voor een heel groot deel van de CO2 uitstoot en klimaatverandering.

Lees meer...

023 Haarlem Economie & Duurzaamheid - WorkCity lanceert WorkMatch, de eerste app die beroepsfuncties op wetenschappelijk basis vergelijkt en zo de beste nieuwe baan voor werknemers kan vinden.

Lees meer...

Rijksmonument Prinshendrikhof wordt uniek Hotel Palazzo aan het water.

Lees meer...

023 Heemstede Cultuur - Vanwege de coronamaatregelen is Lichtjesavond op de Algemene Begraafplaats aan de Herfstlaan dit jaar zonder publiek. U kunt de Lichtjesavond op 18 november 2020 wel via een livestream volgen. Tijdens de digitale herdenkingsdienst kunt u thuis een kaars aansteken en voor uw raam zetten.

Lees meer...

023 Heemstede Duurzaamheid/Recreatie - Bij park Meermond ter hoogte van de Cruquiushaven is vanaf 2009 een recreatief trekpontje in gebruik geweest. Dit pontje kende hoge onderhoudskosten en veel storingen met name veroorzaakt door vervuiling van de ketting die op de bodem van de vaart lag.

Lees meer...

023 Haarlem/Zandvoort Sport - Op zondag 5 september 2021 wordt de zo lang verwachte Grand Prix van Nederland gereden op het circuit van Zandvoort. De internationale autosport federatie FIA en Formula One Management (FOM) hebben dit laten weten en dus kunnen we ons met ons alleen gaan voorbereiden op dit in Zandvoort terugkerende geweldig spektakel.

Lees meer...

023 Haarlem Sport - Tijdens de recente Algemene Vergadering van de Koninklijke HFC werden drie HFC’ers gedecoreerd. Caspar Dekker, Frans Stijnman en Hans Wolf waren dit keer de gelukkige gedecoreerden vanwege hun tomeloze inzet voor de Haarlemse voetbalvereniging. 

Lees meer...

023 Sport, Voetbal, Accommodatie HFC – Enige tijd geleden heeft iedereen die voetbal een warm hart toedraagt, met veel plezier kunnen kijken naar een eerste filmimpressie van het nieuwe clubhuis van de Koninklijke HFC te Haarlem.

Lees meer...

023 Heemstede Maatschappij - Inwoners met een laag inkomen kunnen vóór 1 januari 2021 eenmalig een kledingcadeaukaart voor hun kind(eren) aanvragen bij de gemeente. De kaart heeft een waarde van 100 euro en is bedoeld voor kinderen tot 18 jaar.

Lees meer...

023 Heemstede Maatschappij & Cultuur - Op woensdag 25 november om 20.00 uur zullen de burgemeester van Heemstede en Heemsteedse leden van Soroptimist International club Haarlem e.o. de oranje verlichting van het raadhuis en het molentje van Groenendaal symbolisch aansteken.

Lees meer...

Bereken uw recht:  Laagdrempelige rekenhulp om recht op financiële regelingen te onderzoeken

Lees meer...

023magazine.nl geprint

023 Nieuws