Typography

023Magazine Boeven vangen - Omstanders in Bloemendaal bonden onlangs een winkeldief vast met tie-wraps om zowel om zijn benen als zijn handen. De man had met een handlanger (beide Polen) ingebroken aan de Bloemendaalseweg en had zich kleding en champagne eigen gemaakt. De fles champagne overleefde niet, Die viel tijdens een achtervolging door een Bloemendaler op de grond en spatte uiteen.

De bewuste Bloemendaler hoorde dat er was ingebroken en dat er vaag een signalement was uitgegeven van de dief die waarschijnlijk was te herkennen aan een gele tas die hij had gejat. De Bloemendaler zag de een persoon met een gele tas op een bankje zitten en vroeg wat er allemaal in die tas zat. Nou, dat mocht hij niét en de gele tassenman nam de benen, maar wel achtervolgd door de Bloemendaler met zijn hond. Eenmaal tegen de grond gewerkt, kreeg de Bloemendaler hulp van twee omstanders die de man ‘in de tie-wraps sloegen’.
Of de mannen die tie-wraps al bij zich hadden weet ik niet, maar het kan dus wel eens zinvol zijn om tijdens een wandeling altijd een setje bij je te hebben. De mannen kregen dan ook een compliment van de inmiddels toegesnelde en ongetwijfeld verraste politie.
Zo zie je maar, tie-wraps hebben vele functies.

Bron: Haarlems Dagblad

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur