Typography

023 Haarlem en wijde omgeving - Op woensdag 17 april 2024 vindt de negende editie van de Participatiemarkt Zuid-Kennemerland plaats. Tijdens de Participatiemarkt krijgen bewoners de kans om zich te oriënteren op hun deelname in de samenleving.

De deelnemende organisaties zullen vanuit hun marktkramen de bezoekers informeren over activiteiten in de wijken, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen en werkstages. Sommige bezoekers richten zich specifiek op het vinden van een betaalde baan, terwijl anderen op zoek zijn naar andere opties voor werk en betrokkenheid bij de samenleving.

Het evenement is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort die nog niet met pensioen zijn en (weer) actief willen deelnemen aan het arbeidsproces. Zoals voorgaande jaren zijn de marktkramen onderverdeeld in vier thema’s: (1) Ik zoek een activiteit; (2) Ik zoek (vrijwilligers-)werk; (3) Ik wil leren; en (4) Ik zoek hulp/begeleiding. Het evenement wordt gezamenlijk georganiseerd door de vier gemeenten, Bibliotheek Haarlem-Schalkwijk en participatiebedrijf Spaarne Werkt.

De Participatiemarkt vindt plaats op woensdag 17 april van 10.00 tot 14.00 uur in de Bibliotheek Haarlem-Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2, Haarlem. Het evenement is vrij toegankelijk: geen aanmelding nodig, geen toegangskosten. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Meer informatie is beschikbaar op de website: http://www.participatiemarktzk.nl/ .

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur