Luxueus tafelen in de grote zaal van Patronaat gecombineerd met top entertainment

023 Haarlem Uitgaan - Poppodium Patronaat organiseert voor het eerst in haar bijna dertigjarige bestaan, een dinnershow. Deze PatroNight Dinnershow Extravaganza! is op 20 december in de grote zaal en laat, naast een luxueus driegangen diner, vele verrassende acts de revue passeren.

Lees meer...

Ontdek het verhaal achter de tentoonstelling in het Teylers Museum

023 Haarlem Cultuur - Tot 6 januari 2019 is de tentoonstelling over Leonardo da Vinci te bezoeken in het Teylers Museum. De tentoonstelling bevat meer dan 30 originele tekeningen van de Italiaanse meester. Deze tekeningen komen uit internationale collecties. Michiel Plomp is hoofdconservator van de kunstverzameling van Teylers Museum.

Lees meer...

023 Haarlem Uitgaan - In de muzikale show ‘Eglentier doet Ampzing’viert Theatergroep Eglentier het twintig jarige bestaan van het Haarlemse Ampzing Genootschap. Veel liedjes van dit Genootschap worden vertolkt door de acteurs en zangers van de theatergroep. Bijzonder aan deze vrolijke voorstelling is, dat de mannen van het Ampzing Genootschap zelf ook meespelen.

Lees meer...

023 Heemstede Cultuur - De meeste mensen zullen Berkenrode kennen van het grote witte huis aan de Herenweg in Heemstede, vlakbij de afslag naar Zandvoort. Daar stond geruime tijd een bord in de tuin dat het pand te huur stond. Inmiddels niet meer. “Dat pand heet eigenlijk Westerduin en is veel later min of meer toegevoegd aan Berkenrode.

Lees meer...

Cultuur & Uitgaan

Aanbevolen artikelen