023 Heemstede Uitgaan - Theater over het vaak besproken narcisme, maar niet alleen. Het gaat ook over (omgaan met) de dood, alleen verder moeten, relaties en persoonlijke keuzes in het leven. Tevens wordt u nadrukkelijk uitgenodigd voor een gesprek na afloop over de thema’s die bij u aangeraakt zijn. Dit gesprek wordt geleid door Aart Mak.

Lees meer...

023 Heemstede Uitgaan - Burgemeester Marianne Heeremans heeft op zaterdag 13 januari 2018 officieel het predicaat ‘Hofleverancier’ aan Restaurant Landgoed Groenendaal overhandigd. Deze horeca-onderneming in het Groenendaalse bos wordt al ruim 100 jaar geëxploiteerd door de familie Uitendaal. Momenteel staat de 4e generatie in de persoon van Hein Uitendaal junior aan het roer van het familiebedrijf.

Lees meer...

2 Generaties Horeca

Foto's Onno van Middelkoop

Onbevangen en nietsvermoedend komen we aan bij café Van Egmond voor het interview met de mannen achter Café Koops en Bar Wigbolt. Café Van Egmond blijkt op zich een rijke historie te bevatten, opgericht door de opa van uitbater Ron Berck Beelenkamp in 1954. “Opa kon goed fietsen, hij was Olympisch kampioen op de baan.” Dat blijkt uit de prachtige oude foto die achter de toog hangt, waarop we hem zien met de plakken om de nek. Café van Egmond was lange tijd pleisterplaats voor journalistiek Haarlem, waar veel bekende Nederlanders stamgast waren. Eigenaar van café Koops, Rolf Erkens, heeft zelf een tijdje bij Van Egmond achter de bar gestaan. “Het was een feest om hier te werken. Altijd gezellig, altijd druk, veel bekende mensen en veel, heel veel verhalen.”

Lees meer...

023 Haarlem Uitgaan - De komedie Four Drags and a Funeral, die al met veel succes door Productiehuis De Verbinding in 2016 in Haarlem is gespeeld, staat op 27 januari in de Haarlemse Toneelschuur. Deze feel-good voorstelling gaat na de Haarlemse vernieuwde première het land in naar Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en Den Bosch en sluit de serie optredens af in Haarlem.

Lees meer...

Meer artikelen...

NA-KD

NL Movies

Heineken