023 Haarlem Uitgaan - Op zaterdag 1 september vindt aan de Veerplas het allereerste openluchtconcert van 2Generations in Haarlem plaats. “Een uniek concert als afsluiter van de zomervakantie”, aldus Robert Hoogduin van 2Generations. “Het wordt een Haarlems feestje aangevoerd door de populaire Edwin Evers Band, naast andere bekende artiesten en DJ’s.” Kortom: een muzikaal spektakel voor iedereen.”

Lees meer...

023 Haarlem Uitgaan - Op 20, 21 en 22 april vindt het Bloemenweekend in Haarlem plaats waarbij Haarlem traditiegetrouw als gastheer optreedt als het verlichte corso met het thema ‘cultuur’ op zaterdag 21 april rond 21.30 uur de stad binnen komt rijden.

Lees meer...

Een avontuur op zondagmiddag met twee bands in Haarlems poppodium

023 Haarlem Uitgaan - Op 8 april speelt ‘ONE – The U2 Experience’ in het Haarlemse Patronaat. Het is dé U2 live beleving die Nederland kent. Na optredens in België en Nederland, doet de band nu Haarlem aan.

Lees meer...

Zaterdag 10 maart in Foyer De Luifel te Heemstede!

023 Heemstede Uitgaan - De volgende editie van Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen 10 maart a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede.
Speciale gast op deze morgen is 'Basic Matters'. Stichting Het Rouwcafé is heel blij en trots dat Basic Matters bij ons te gast is!

Lees meer...

Meer artikelen...

NL Movies

Heineken