023 Haarlem Economie & Duurzaamheid - 1 november was een mijlpaal van een bijzonder project voor de circulaire bouw in de Waarderpolder. In het bijzijn van wethouder Robbert Berkhout, diverse raadslieden en alle deelnemende projectpartners werd de eerste heipaal geslagen van het nieuwe Circulaire BouwLab. Het lab wordt op het terrein van 3D Makers Zone opgebouwd met onderdelen van een pand uit Almere en doorontwikkeld met innovatieve, duurzame elementen.

Lees meer...

023 Heemstede Duurzaamheid - Vanuit deze plek hopen wij u wekelijks te informeren over wat er aan bijzondere natuurfenomenen in Heemstede te ontdekken zijn. We hopen ook dat u onze ogen en oren wilt zijn over interessante of onbekende zaken, die wij graag nader uitdiepen.

Lees meer...

Opladen elektrische auto’s wordt een stuk eenvoudiger

023 Haarlem Economie Duurzaamheid- Startup ChargeArm, uit Haarlem, introduceert een unieke oplossing voor het snelgroeiende aantal oplaadsnoeren dat over stoepen wordt gelegd. Door het laadsnoer via een uitvouwbare arm naar de auto te leiden wordt laden probleemloos.

Lees meer...

023 Haarlemmermeer Duurzaamheid - Op dit moment staat de duindoornstruik volop in de bessen. Overigens alleen de vrouwelijke exemplaren. Want deze soort is 2-slachtig.

Lees meer...

Meer artikelen...

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

29 november 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

Greenchoice

Yarden