Made in 023

Huurdersvereniging

Made in 023 Dienstverlening- Huurdersvereniging De Waakvlam is een belangenvereniging door en voor huurders, die een woning huren in Haarlem van woningcorporatie Ymere.* In zaken waarin volgens het convenant advies nodig is wordt dit, gevraagd of ongevraagd, door De Waakvlam gegeven.

Lees meer...

dient de mens

Made in 023 Dienstverlening - Een butler die allerlei hand- en spandiensten verricht, is voor velen een uitkomst en maakt het leven een stuk gemakkelijker. Een butler is niet meer iemand die alleen bij rijke families het huishouden bestiert en in zwarte smoking of jacket en met een kraakhelder gestreken wit overhemd het eten serveert. Welnee, de hedendaagse butler is van alle markten thuis, is breed inzetbaar en verricht allerhande klussen in en rondom het huis.

Lees meer...

Computerreparatie bij u thuis en op de zaak.

Made In 023 Dienstverlening - Uw computerprobleem is onze zorg. Voor een laag tarief repareren wij uw computer op locatie, bij ons op de zaak of bij u op de zaak. Snel, nauwkeurig en vaak voor een vaste prijs repareren wij computers van hardwareproblemen tot softwareproblemen en computerreparatie hoeft bij ons nooit lang te duren.

Lees meer...

Daar waar complexiteit toeneemt

Made in 023 Dienstverlening - Sinds de financiële crisis van 2008 wordt in de financiële wereld regelgeving steeds meer aangescherpt en verandert de markt in rap tempo. Of het nu zakelijk is of privé, Fiduce zorgt in deze roerige tijd voor rust in uw financiële situatie. “Wij zijn professionals op het gebied van financieel advies voor zowel bedrijven als particulieren.

Lees meer...

Het ambacht van het  kleermaken

023 Haarlem Economie/Made in 023 - Mug Yakup Keyfli is, terecht, trots op zijn bedrijf op de Herenweg 57 F in Heemstede. Geboren in de Maria geboortekliniek en getogen op de Wagenweg, een echte Haarlemmer. Zijn carrière gemaakt in de kleding. Zano, het merk dat hij voert, is een atelier, een stoffenhuis waar hij zo goed als alle bestaande stoffen kan inkopen.

Lees meer...

Al 30 jaar toonaangevend

023 Heemstede Economie - Kralt Bloemen, Gyps, KLB Roze H%, NL, minimum steellengte 80 cm., gewicht 45 gram, rijpheidstadium 2-3, 50 per emmer, 9 emmers, bied u maar” of  “J. van Zuylen, Nicvo Blom Tulp, Tu Du Apres Ski, NL, minimum steellengte 36 cm., gewicht (gemiddeld) 31 gram, rijpheidstadium 3-3, teeltwijze in potgrond onder glas,100 per emmer, 33 emmers, bied u maar...”

Lees meer...

Communicatie en vakmanschap zijn onze kernwaarden. 

023 Haarlem Economie - RCS is een puur Haarlems bedrijf met vele jaren ervaring. Communicatie en vakmanschap zijn onze kernwaarden. Met onze jarenlange ervaring weten wij elk project tot een goed einde te brengen, of het nu gaat om het bedekken van een plat dak of een groot renovatieproject van een monument.

Lees meer...

‘Het verveelt nooit’

Made in 023 Techniek & Ambacht - Een gitaarbouwer en gitaarreparateur die óók nog eens een begenadigd gitarist is. Dat is zeker niet altijd het geval, maar wel bij Marcel Hustings, naast bouwer en reparateur een begaafd gitarist pur sang. Hoe zit dat nu eigenlijk?  Omdat we beiden gitarist zijn wandelen we in ons gesprek uren door de wereld van gitaren onder het motto ‘Er is geen structuur, we springen van de hak op de tak’. Maar, bij het bouwen en repareren van gitaren is dat natuurlijk niét het geval!

Lees meer...

Krachtige Uitrstraling 

Made in 023 Media - Een donkere en herfstige middag is het als we op Spaarne 66 landen voor een interview met een bijzondere jongedame. De dame is kwestie is Yara Hannema, donkere krullen, goedlachs en vooral gedreven in haar ondernemingen, waar 2minutefilms er één van is.

Lees meer...

Lesgeven doen we met veel plezier!

Made in 023 - Mijn naam is Henny van Deventer en geef al sinds 1982 autorijles en sinds 2011 is mijn dochter Vera van Deventer ook gestart met haar eigen bedrijf. Lesgeven doen wij beiden met heel veel plezier, ons werk is onze hobby. Cursisten uit Haarlem en omgeving zijn bij ons van harte welkom.

Lees meer...

Drie hoofdletters M maken ons gezonder en gelukkiger  

023 Haarlem Sport - Het is geen toeval dat Jac Orie zo succesvol is geweest met zijn schaatsteam tijdens de Olympische Spelen. Orie is gepromoveerd bewegingswetenschapper en steeds meer wordt met wetenschap in de sport gewerkt om prestaties te verbeteren. Bijvoorbeeld door Katwijkvoetballer en hoofd jeugdtrainingen bij de Koninklijke HFC, Mike van de Ban. Hij gebruikt de wetenschap in de Beweegacademie Scopo Atletico aan de hand van drie M’s: Mind, Movement en Motivation, waarbij plezier, mentale vaardigheden en brede motorische ontwikkeling centraal staan.

Lees meer...

Kinderdagverblijf in Haarlem

Made in 023 Onderwijs & Opvang - Op onze website willen wij u zo goed mogelijk informeren over ons kinderdagverblijf in Haarlem.

Ieder kind is van harte welkom en krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft. Wij krijgen ook regelmatig kinderen die op een groot kinderdagverblijf niet kunnen wennen.
We hebben 1 verticale groep van max. 13 kinderen van verschillende leeftijden, onder begeleiding van 2 vaste leidsters per dag. Nooit een vreemd gezicht op de groep.

Lees meer...

Made in 023 plaatsing

U kunt als bedrijf ook op deze pagina staan.

Uw bedrijfsbeschrijving (als artikel) blijft op de website onder de knop Made in 023 in de bijbehorende categorie staan.
Het bedrijfslogo komt eenmalig in het tijdschrift 023magazine.nl zoals het bovenstaande plaatje.
En het artikel wordt op de Facebookpagina van 023magazine.nl geplaatst.

Voorwaarde is wel dat u in de regio 023 gevestigd bent.*

Kosten 50,- ex btw.

* regio 023 is het kengetalregio 023:

Aerdenhout
Bennebroek
Bloemendaal,
Boesingheliede
Cruquius
Hoofddorp
Haarlem
Haarlemmerliede
Heemstede
Lijnden
Overveen
Santpoort-Zuid
Spaarndam
Velserbroek
Vogelenzang
Vijfhuizen
Zandvoort
Zwaanshoek
Bentveld
Spaarndam West
Santpoort-Noord