5 jaar Politiek café Heemstede - 023 Heemstede Politiek & Maatschappij - Politiek café Heemstede, het politiek onafhankelijke discussieplatform op Facebook, viert op 29 januari zijn eerste lustrum met een bijzondere bijeenkomst in café De 1ste Aanleg in Heemstede. Alle Heemstedenaren zijn daarbij tussen 16.00 uur en 18.00 uur van harte welkom.

Lees meer...

023 Heemstede Maatschappij Koninklijke Hofleverancier - Op woensdag 30 november om 10.00 uur overhandigde burgemeester Astrid Nienhuis de oorkonde voor het predicaat Hofleverancier aan eigenaar Jos Heems van de dierenspeciaalzaak Heems. De bestendiging van het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ is voor een periode van 25 jaar.

Lees meer...

023 Heemstede Politiek - De gemeente Heemstede blijft bij het besluit het voormalig postkantoor aan de Binnenweg 160 aan te wijzen als gemeentelijk monument. Als monument heeft het gebouw (waar nu de woonwinkel Rivièra Maison in zit) een beschermde status om het voor de toekomst te behouden. Extra onderzoek bevestigt de regionale en zelfs nationale zeldzaamheidswaarde van het pand.  

Lees meer...

023 Heemstede Politiek & Maatschappij - Op maandag 31 oktober startte de Nationale Klimaatweek en onthulde wethouder Anneke Grummel, samen met kinderen van basisschool Icarus en de Voorwegschool, de ‘Walk of Change’ ter hoogte van de Binnenweg 104-108. Dit zijn tien borden om Heemstedenaren te inspireren tot het nemen van duurzame stappen. Tijdens de Klimaatweek van 31 oktober tot en met 6 november organiseert Gemeente Heemstede dagelijkse acties om inwoners, ondernemers en organisaties te enthousiasmeren en zich in te zetten voor een beter klimaat.

Lees meer...

023 Heemstede Maatschappij - Tijdens de landelijke Week van Respect staat Heemstede stil bij respect voor mens, plant en dier. In Heemstede laten we iedereen in zijn waarde en hetzelfde geldt voor de natuur en onze leefomgeving. Van 7 tot en met 13 november zijn er verschillende activiteiten. Inwoners worden van harte uitgenodigd om mee te doen.

Lees meer...

Meer artikelen...

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice