023 Heemstede Maatschappij - Het Leger des Heils heeft de deuren van meer dan honderd buurthuiskamers geopend, zodat inwoners in de koude maanden tóch kunnen besparen op de energierekening. Gemeente Heemstede sluit hierbij aan op initiatief van de gemeenteraad. Zo zorgen we samen met andere organisaties voor Warme Kamers bij iedereen in de buurt. Het Leger des Heils heeft de ruimte van de bibliotheek in Plein1 en de Luifel als Warme Kamer opgenomen.

Lees meer...

023 Heemstede Politiek - De gemeente Heemstede blijft bij het besluit het voormalig postkantoor aan de Binnenweg 160 aan te wijzen als gemeentelijk monument. Als monument heeft het gebouw (waar nu de woonwinkel Rivièra Maison in zit) een beschermde status om het voor de toekomst te behouden. Extra onderzoek bevestigt de regionale en zelfs nationale zeldzaamheidswaarde van het pand.  

Lees meer...

5 jaar Politiek café Heemstede - 023 Heemstede Politiek & Maatschappij - Politiek café Heemstede, het politiek onafhankelijke discussieplatform op Facebook, viert op 29 januari zijn eerste lustrum met een bijzondere bijeenkomst in café De 1ste Aanleg in Heemstede. Alle Heemstedenaren zijn daarbij tussen 16.00 uur en 18.00 uur van harte welkom.

Lees meer...

Meer artikelen...

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice