Typography

023 Haarlem Uitgaan - Na het grote succes van afgelopen twee jaar keert Fête des Têtes voor de derde keer terug in de Toneelschuur. En hoe! Er wordt dit jaar nóg groter uitgepakt dan voorgaande jaren.

Dit feest is dé uitgelezen mogelijkheid voor Haarlemse 25 plussers om oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Het wordt op 31 december in het café van de Toneelschuur één groot toneelspel, met als thema “Masquerade”! 

Wat of wie schuilt er achter jouw masker? Welke illusie weet jij neer te zetten? Hoe durf je jezelf te laten zien in 2016? Hoe mysterieus ga jij het nieuwe jaar in? Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle nieuwjaarsfeest en kom in de stemming met de teaser: https://vimeo.com/147941663

De bezoeker staat centraal
Wederom ben jij het die met je vrienden in de spotlights staat in het nieuwe jaar. Niet alleen vastgelegd door een topfotograaf, maar ook in een speciale videobooth kun jij je nieuwjaarsboodschap viraal laten gaan. Naast bijzondere food & drinks maken we de nacht compleet met het nodige entertainment, zoals DJ’s, extra dik (vintage!) licht en geluid en een act van wereldformaat.

Artiesten en magische act
Muzikaal is Fête des Têtes niet in een hokje te stoppen. De gekste Haarlemse DJ’s A-Jay (Café Studio), Roberto DaVinci (Thirties) en FlexyFrank (90s Party voor 25Plussers) draaien van disco naar house, van 80’s naar 90’s en van pop tot soul. Je bent je nieuwe jaar nog nooit zo gek begonnen als op Fête des Têtes: nét even anders!

Als klap op de vuurpijl hebben is Ramana gestrikt die in deze nacht illusies van het bovennatuurlijke weet te creëren. Hij laat je van de ene in de andere verbazing achter. Ramana is onder andere bekend geworden als winnaar van de “Uri Geller Show” op SBS6 en De Wereld Draait Door. Hij leerde zijn kunsten van verschillende Indiase Magiërs zoals Chand Pasha en Pradeep Houdino. Na te zijn ingewijd in de verborgen kunst der magie werd hij professioneel Magician. 

Info en tickets
Bij je ticket inbegrepen zijn garderobe, snacks, een glaasje bubbels bij binnenkomst, voor de eerste bezoekers gratis oliebollen en zes uur lang feest tussen leeftijdsgenoten in en geweldige, intieme locatie in hartje Haarlem! Groepstickets zijn 4 voor 100,- en losse tickets 27,50. Tickets via http://tinyurl.com/fetedestetes

Fête des Têtes – Hét Haarlemse oudejaarsfeest voor 25plussers
Donderdag 31 december 2015
Toneelschuur Café, Lange Begijnestraat 9, 2011 EH Haarlem
Tijd: 23.00 - 05.00
Leeftijd: 25 jaar en ouder
Info: www.facebook.com/fetedestetes
Teaser: https://vimeo.com/147941663
Event: http://tinyurl.com/FetesDesTetes
Tickets: http://tinyurl.com/fetedestetestickets

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur