Typography

023 Haarlem Uitgaan - Bij Bison Bowling in Haarlem gaat elke tweede vrijdag van de maand het dak eraf! Op deze speciale thema avonden wordt er uitgepakt met de beste muziek, games en prijzen en vrijdag 9 december kan je los op We Love The 90s!

Lekkere binnenkomer: als je jouw favoriete 90s outfit aantrekt krijg je bij de bar een shotje! Denk bijvoorbeeld aan een Aussie, t-shirt van de Backstreet Boys of trui van de Spice Girls.

Vanaf 20.00 ben je welkom bij Bison Bowling aan de Orionweg alwaar je meteen jouw favoriete 90s hit kan aanvragen bij de DJ. Wordt het de Vengaboys, een happy hardcore klapper of toch die hip hop klassieker? Uiteraard kan je ook via www.bisonbowlinghaarlem.nl alvast een baan reserveren voor jou en je vrienden.

Ben je even niet aan het bowlen dan kan je je bij de DJ aanmelden voor de wedstrijd hakkuh! Uit diegenen die zich inschrijven worden enkele toppers gekozen die hun voetjes van de dansvloer kunnen gooien! Uiteraard zijn er naast roem ook 90s prijzen voor de beste gabbers en bowlers. Kom vast in de stemming met deze video!

Dit is je ideale preparty als je nog de stad in gaat of het perfecte feestje als je op tijd weer thuis wilt zijn, want van 8 tot middernacht ben je onder de pannen.

Entree is gratis, bowlingbanen zijn voor maximaal 7 personen te reserveren via www.bisonbowlinghaarlem.nl

We Love The 90s
Vrijdag 9 december 2016
Bison Bowling – Orionweg 400 - Haarlem
Tijd: 20.00-00.00
Muziek: de beste en slechtste hits uit de 90s
Info: www.bisonbowlinghaarlem.nl
Event: https://www.facebook.com/events/223682218062150/  

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur