Typography

023 Haarlem Uitgaan - Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996.

Sinds negen jaar verzamelen deze feestbeesten zich iedere eerste vrijdag van november voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele vrienden en leeftijdsgenoten! Dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten.

Frank & Nick: “Wij hadden nooit kunnen dromen dat we 21 jaar na ons eindexamenfeest nog jaarlijks zo’n groot feest zouden geven, waar al onze vrienden en bekenden allemaal bijeen komen! Dat onze feesten zo’n begrip zouden worden in Haarlem hadden we niet gedacht. We doen dan ook bij deze een oproep naar al die mensen die er in de jaren 1996-2000 bij waren in het Stadscafé, de Tetterodehal en de Sound om komende vrijdag onze jeugd opnieuw te mogen beleven én bij te kunnen praten!”

 </p>

Het was muzikaal een mooie tijd want hokjes bestonden nog niet: platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Paul Elstak gingen hand in hand. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long! Organisator DJ FlexyFrank draait al deze 90s klappers, de vergeten pareltjes én guilty pleasures. Daarnaast is er altijd een surprise optreden, een foto wand én zijn er vele extra verrassingen op de avond. Eén ervan is een Super Nintendo waarop je tegen elkaar kan Mariokarten!

De voorgaande edities waren uitverkocht dus dat belooft wat voor vrijdag 3 november! De early birds zijn al uitverkocht, wel nog groepskaarten en normale tickets via www.tinyurl.com/fnreunie2017 

Op www.facebook.com/ninetiesparty vind je alle updates. Om in de stemming te komen kan je hier beelden checken van de teaser: www.tinyurl.com/fn2017teaser

 

 

90s party voor 25+ - Frank & Nick reunie #9
Vrijdag 3 november 2017
Patronaat – Haarlem
22.00 – 04.00
Tickets:
www.tinyurl.com/fnreunie2017 
Minimumleeftijd: 25 jaar
Event: www.tinyurl.com/fn2017event  
Info, foto’s en updates: www.facebook.com/ninetiesparty
Teaser: www.tinyurl.com/fn2017teaser

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Heineken

Center Parcs