Typography

023 Heemstede Uitgaan - De volgende editie van Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen 11 november a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Speciale gast op deze morgen is 'Dennis Kivit'.

Dennis trad al een keer eerder op in Het Rouwcafé. Stichting Het Rouwcafé is heel blij en trots dat Dennis opnieuw bij ons te gast is!

Dennis Kivit
Dennis speelt eigen liedjes die met het hart resoneren. Hij trad op in het theater en op televisie, als jazz- en popzanger en vertolker van het Nederlandse kleinkunstlied.

Hij won de Swing Award, de eerste prijs op het concours van het Middelsee Jazztreffen en de cultuurprijs van de Haarlemmermeer. Ook zong Dennis duetten met Paul de Leeuw, Henk Poort, Heddy Lester, Ernst Daniël Smid en Simone Kleinsma, en soleerde met het Metropole orkest en het combo van Cor Bakker. Hij zong bij a-capella groep Montezuma’s Revenge, waarmee hij in binnen- en buitenland optrad voor radio en televisie.

Afgelopen jaren gaf Dennis les aan diverse Nederlandse conservatoria en toerde hij met eigen theaterprogramma’s als ‘Gotta have Soul!’ en ‘Zing the Beatles’ door het land.

Momenteel geeft hij ook geleide meditatieconcerten, waarmee hij onlangs op het Happinezfestival stond. Meer info op www.dezanger.nl, www.zenmetden.nl en www.meermeditatie.nl.

Westfriese troôstkoekies
Zoals inmiddels bekend beschikken we deze ochtend uiteraard weer over de 'Westfriese troôstkoekies' van Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk. De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst aan de Stichting ten goede komt. Heeft u de 'Westfriese troôstkoekies' ook al geproefd en/of wilt u hier extra informatie over? Raadpleeg dan www.troostkoekjes.nl.

Voor meer informatie: belt u naar Ria van Kleef, 06-52306969, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bezoek de website www.hetrouwcafe.nl.

 • Zwarte Cross 2018: onvergetelijk!

  Cultuur Uitgaan Media Jul 17, 2018 | 08:45 am

  Zwarte Cross 2018: onvergetelijk! Published in: Cultuur & UitgaanNL Magazine Uitgaan - 220.000 bezoekers hebben geleefd vóór de dood bij volledig uitverkochte 22ste editie"Deze 22ste editie van de Zwarte Cross gaat de boeken in als onvergetelijk, legendarisch en gewoon onmundig prachtig!", aldus een zichtbaar[…]

  Read more...
 • 17e DrumDrieDaagse

  Cultuur Uitgaan Media Jul 17, 2018 | 08:23 am

  17e DrumDrieDaagse Published in: Cultuur & UitgaanDe 17e DrumDrieDaagse in Den Haag gaat vrijdag 17 augustus van start NL Magazine Uitgaan - Drie dagen lang les van Cesar Zuiderwijk, Gary Husband (John McLaughlin), Jordi Geuens & Erik Rademakers (ritmesectie Selah Sue), Koen[…]

  Read more...
 • Nieuwe interieurtrend - De plant als blikvanger

  Cultuur Uitgaan Media Jul 4, 2018 | 11:37 am

  Nieuwe interieurtrend - De plant als blikvanger Published in: Society & Entertainment/Media& Lifestyle/ModeNL Magazine Lifestyle Wonen - Onlangs benaderde NL Magazine mij met de vraag of ik een artikel wilde schrijven over interieurtrends of wellicht tuintrends. Aangezien ik dagelijks met het ontwerpen van interieurs bezig ben, reageerde[…]

  Read more...