Typography

023 Haarlem Cultuur - Na een succesvolle en uitverkochte Koepelsessies, Vol. 1 slaan Gitaarlem en Stichting Open de Koepel op zaterdag 2 december 2017 wederom de handen ineen en organiseren in samenwerking met Athenaeum Boekhandel Haarlem de Koepelsessies, Vol. 2

De avond start met een rondleiding door de Koepel en een diner. Er is een optreden van de jonge, getalenteerde singer-songwriter Maurice van Hoek.  Dit jaar verscheen ‘Live Forevermore’ en muziekkrant OOR schreef: “Een parel om te koesteren”.

Hoofdprogramma is een interview van Leon Verdonschot met schrijver Alex Boogers op de Writer’s Bench. De auteur zal ook een signeersessie doen rondom de uitgave van zijn laatste roman ‘Onder een Hemel van Sproeten’.

“Waar in Alleen met de Goden het ritme mij greep en vooral de ene hoofdpersoon mij diep raakte, weet dit boek met zowel Amy, Harvey en Cor en Claire te raken. Wat een mooie echte mensen. En ja ook weer dat verslavende ritme. Onder een hemel van Sproeten deed mij meer, ik voelde meer, het ontroerde, een Boogers in kwadraat”. Remco Houtepen Boekverkoper bij Libris Venstra Amstelveen

In de Veste van de voormalige gevangenis is ruimte voor 125 bezoekers. Maar haast is geboden! Vol is vol!  Entree, diner en concert kosten €35 per persoon. Reserveren kan via de website: http://sgiz.mobi/s3/03cd980da5b2 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   De avond start om 18:00 uur.

Cultuur & Uitgaan

Aanbevolen artikelen