Typography

023 Haarlem Uitgaan - Na vier uitverkochte edities komt hét 25+ Oud en Nieuwfeest van Haarlem terug met wederom een thema waarbinnen álles kan en mag: Dans la Discoteque! Fete des Tetes viert ook nog eens haar 5e jubileumjaar, dus wordt er uitgepakt met een heuse verlichte discovloer in het thema 70s discostijl. Dit alles in hartje Haarlem, in het intieme Toneelschuurcafé.

Dit feest is dé uitgelezen mogelijkheid voor Haarlemse 25 plussers om Oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle Nieuwjaarsfeest! Wederom ben jij het die met je vrienden in de spotlights staat in het nieuwe jaar, vastgelegd door een top fotograaf. Naast bijzondere food & drinks is het feest compleet met het nodige entertainment, zoals DJ’s, een verlichte discovloer, een ronde Disco Bingo, extra dik licht en geluid en meer...

 de Jong Intra Vakanties - Volgende keer wéér

Ook muzikaal is Fete des Tetes niet in een hokje te stoppen. Uiteraard staat Disco centraal met dit thema, maar we gaan natuurlijk ook van disco naar house, van 80’s naar 90’s en van pop naar soul. Je bent je nieuwe jaar nog nooit zo gek begonnen als op Fete des Tetes!

Alle (ultra) early bird kaarten zijn ondertussen uitverkocht maar er zijn nog groep tickets voor 20,- per persoon (vanaf 4 personen) of regular birds voor 25,- per persoon te koop via http://tinyurl.com/fetetickets2017 of aan de bar van het Toneelschuurcafé. Bij je ticket zijn garderobe, snacks, een glaasje bubbels bij binnenkomst, voor de eerste bezoekers gratis oliebollen en zeven uur lang feest tussen leeftijdsgenoten in en geweldige, intieme locatie in hartje Haarlem inbegrepen.  

Fete des Tetes – Dans La Discotheque
31 december 2017
Toneelschuurcafé – Lange Begijnestraat 9 – 2011HH - Haarlem
Leeftijd: 25+
Ticketlink: http://tinyurl.com/fetetickets2017
Info: www.facebook.com/fetedestetes
Event:  https://tinyurl.com/fetedestetes2017

Cultuur & Uitgaan

Aanbevolen artikelen