Typography

023 Heemstede Uitgaan - Theater over het vaak besproken narcisme, maar niet alleen. Het gaat ook over (omgaan met) de dood, alleen verder moeten, relaties en persoonlijke keuzes in het leven. Tevens wordt u nadrukkelijk uitgenodigd voor een gesprek na afloop over de thema’s die bij u aangeraakt zijn. Dit gesprek wordt geleid door Aart Mak.

Actrices Linde van Tienen en Bobbie Blommesteijn het toneelstuk “Als hij zichzelf niet kent.”

Twee vriendinnen van vroeger komen elkaar weer tegen en ontdekken hoe hun levens parallel zijn gelopen. Er gebeurt nog iets: al pratend ontdekken zij dat zij zich hebben opgeofferd voor hun narcistische partner. Dan blijken ook nog eens beide mannen overleden te zijn. Tot hun verbijstering dringt het tot hen door dat de dood van hun mannen al in een mythe voorspeld is.

In een intrigerende, snelle en soms humoristische dialoog tussen de twee vrouwen, wordt gaandeweg duidelijk wat er met hen is gebeurd en hoe hun verhalen niet alleen heel persoonlijk, maar tegelijk universeel zijn.

 

Deze theatervoorstelling gaat over het vaak besproken narcisme, maar niet alleen. Het gaat ook over (omgaan met) de dood, alleen verder moeten, relaties en persoonlijke keuzes in het leven. Tevens wordt u nadrukkelijk uitgenodigd voor een gesprek na afloop over de thema’s die bij u aangeraakt zijn. Dit gesprek wordt geleid door predikant, auteur en radiomaker Aart Mak.

De avond is een coproductie van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding en de Stichting Engagement.

De voorstelling is bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met de thema’s.

Datum: donderdag 25 januari a.s.
Aanvang: 20.00 uur
Inloop: 19.45 uur
Locatie: WIJ Heemstede (De Luifel), Herenweg 96, Heemstede
De toegang is gratis.

De avond is een co-productie van: Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding, de Stichting Engagement en Wij Heemstede en de uitvoering is bij WIJ Heemstede in de theaterzaal, Herenweg 96, Heemstede. Reserveren kan via www.wijheemstede.nl  of u kunt bellen van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 16 uur en op vrijdag tussen 9 en 13 uur: tel. (023)548 38 28.

Cultuur & Uitgaan

Aanbevolen artikelen