Typography

Zaterdag 10 maart in Foyer De Luifel te Heemstede!

023 Heemstede Uitgaan - De volgende editie van Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen 10 maart a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede.
Speciale gast op deze morgen is 'Basic Matters'. Stichting Het Rouwcafé is heel blij en trots dat Basic Matters bij ons te gast is!

Basic Matters
Basic Matters bestaat uit Gerrit-Jan Kuiper en Niek van der Lep. Samen vormen zij een formatie die zich gespecialiseerd heeft in akoestische sessies:
gitaar, 2 stemmen, percussie, eigen werk op eigen wijze en ‘vergeten’ covers in een nieuw arrangement. Ook schuwen zij het hedendaagse repertoire
niet en maken zij van kleinschalige evenementen en festivals een waar luisterfestijn waar je stil van wordt.

 

Basic Matters spelen ook ‘Dream Sessions’: Tijdens deze sessies gaat het licht uit en wordt er gepeeld in het, bijna, donker.
Vergezeld van zelfgeschreven gedichten en korte verhalen worden de zintuigen sterk geprikkeld en kun je een speld horen vallen.
Zoals een toeschouwer het zei: “Eindelijk weer echt naar muziek luisteren zonder afgeleid te worden, heerlijk.”
Zie voor meer info: basicmattersmusic.nl.

Westfriese troôstkoekies
Zoals bekend beschikken we deze ochtend uiteraard weer over de  'Westfriese troôstkoekies' van Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk.
De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst
aan de Stichting ten goede komt. Heeft u de 'Westfriese troôstkoekies' ook al geproefd en/of wilt u hier extra informatie over?
Raadpleeg dan troostkoekjes.nl.

Voor meer informatie: belt u naar Ria van Kleef, 06-52306969, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bezoek de website hetrouwcafe.nl.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten op 10 maart!

Cultuur & Uitgaan

Aanbevolen artikelen