Typography

023 Haarlem Uitgaan - Verrassend optreden afgelopen zondag van de band 'Van Rooster' voor de bouw van het Clubhuis van de scouting. Verwachten we van de scouts dat zij een goede daad doen, omgekeerd een goede daad voor scouts is minder gebruikelijk.

Toch heeft de band 'Van Rooster' ervoor gezorgd, dat het benefiet concert voor het nieuwe clubhuis van de Scouts in Haarlem Noord door kon gaan.  Dit doordat 'Van Rooster' een week eerder had aangeboden, om in te vallen voor de band die oorspronkelijk het concert zou verzorgen. 

 

De band die de Grootste band van Nederland 'begeleidde' blijkt een geheel eigen sound te hebben.  Een uur lang kregen we alleen nummers van eigen hand te horen. Veel van die nummers zijn door inbreng van hun vorige drummer Lars van Sloten tot stand gekomen. Lars die door gehoorproblemen moest "kiezen'' de band te verlaten verving één nummer, zijn opvolger Lennart de Graaff. In 2 sets met 15 songs, met titels als Pelican rouge, Storms will pass, White boy, Gone tomorrow, Hurt so good,  werden we verwend met een jaren 70 gevoel met een Amerikaans tintje.  De super aardige mannen  gaven aan zeker nog een keer te willen spelen voor een  Haarlems goed doel. Hier zal "Happy Huiskamer Concert", de organisator van concerten voor goede doelen, zeker nog een keer gebruik van willen maken. Een herkansing dus voor een ieder, die dit keer 'van Rooster' gemist heeft. Laat je dit niet weer gebeuren.

 

Cultuur & Uitgaan

Aanbevolen artikelen