Typography

023 Haarlem Uitgaan - Op zaterdag 1 september vindt aan de Veerplas het allereerste openluchtconcert van 2Generations in Haarlem plaats. “Een uniek concert als afsluiter van de zomervakantie”, aldus Robert Hoogduin van 2Generations. “Het wordt een Haarlems feestje aangevoerd door de populaire Edwin Evers Band, naast andere bekende artiesten en DJ’s.” Kortom: een muzikaal spektakel voor iedereen.”

Naast de Edwin Evers Band staat Nederlands bekendste remixer Ben Liebrand geprogrammeerd. Voor velen een bekende naam ook al doet hij sinds zijn emigratie naar Canada nauwelijks nog optredens in Nederland. Ook Pete Philly keert na een periode van afwezigheid weer terug op het podium. Hij is vastbesloten om het Haarlemse publiek omver te blazen met zijn nieuwe sound. Daarnaast staan DJ’s Amir Charles en Barry Brand op de line-up en wordt de avond spectaculair afgesloten.

Het concert wordt georganiseerd door Exclusevents, de organisator achter de bekende 2Generations feesten. Wat maakt dit openluchtconcert dan anders? Robert Hoogduin: “Met dit concert, onder de noemer 2Generations invites, richten we ons, mede door de muzikale programmering, op een breder publiek. We vinden het dan ook te gek dat we deze populaire namen konden boeken voor dit allereerste Haarlemse Openluchtconcert.”

 

De organisatie heeft voor één groot podium gekozen, zodat de bezoekers een vaste stek kunnen kiezen en er een ultiem ‘samen’ gevoel ontstaat. Robert Hoogduin: “Super moment om met vrienden en familie de vakantie af te sluiten. Haarlem krijgt er een top evenement bij waarover nog lang zal worden nagepraat.”

De voorverkoop van dit unieke evenement start online op vrijdag 6 april om 12:00u via de website www.2generations.nl met 250 early bird tickets.

2Generations invites...

Datum:                       Zaterdag 1 september 2018

Tijd:                             14:00 - 23:00 uur

Locatie:           Veerplas Haarlem (Waarderpolder)

Meer info:       www.2generations.nl

Cultuur & Uitgaan

Aanbevolen artikelen