Typography

023 Heemstede De volgende editie van Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen 17 november a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Speciale gast op deze morgen is ´Stichting De Vrolijke Noot'!

Stichting De Vrolijke Noot
Directeur, harpiste en harpdocente Mariska Pool is de grote drijfveer van de Stichting De Vrolijke Noot. De stichting organiseert muziekprojecten bij diverse instanties en instellingen.

De Vrolijke Noot maakt muziek met muziekprofessionals en vrijwilligers. Tijdens deze muzikale evenementen betrekken zij veelal (basis)scholen en bedrijven om zo jong en oud in contact te brengen. Ook verzorgen zij muziek op maat, indien gewenst. Wij zijn er zeer trots op dat De Vrolijke Noot een optreden in Het Rouwcafé verzorgt! Alle muzikale optredens in Het Rouwcafé zijn bijzonder te noemen en ook dít optreden wordt een unieke voorstelling. Zie voor meer info: stichtingdevrolijkenoot.n

 

Westfriese troôstkoekies
Zoals inmiddels bekend beschikken we deze ochtend uiteraard weer over de 'Westfriese troôstkoekies' van Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk. De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst aan de Stichting ten goede komt. Heeft u de 'Westfriese troôstkoekies' ook al geproefd en/of wilt u hier extra informatie over? Raadpleeg dan www.troostkoekjes.nl.

Voor meer informatie: belt u naar Ria van Kleef, 06-52306969, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bezoek de website www.hetrouwcafe.nl.

Cultuur & Uitgaan

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen