Typography

Luxueus tafelen in de grote zaal van Patronaat gecombineerd met top entertainment

023 Haarlem Uitgaan - Poppodium Patronaat organiseert voor het eerst in haar bijna dertigjarige bestaan, een dinnershow. Deze PatroNight Dinnershow Extravaganza! is op 20 december in de grote zaal en laat, naast een luxueus driegangen diner, vele verrassende acts de revue passeren.

De dinnershow biedt een complete avond uit inclusief driegangen diner en entertainment. Lisa Cobelens van Patronaat legt uit: “Deze nieuwe vorm van de dinnershow is perfect om aan het eind van het jaar je gasten in het zonnetje te zetten.” En dan belooft de organisatie niet alleen entertainment, maar ook tongstrelende gerechten die aan het publiek worden voorgeschoteld. “Chef-kok Michiel de Bruijn van Chefs On Tour heeft jaren in sterrenkeukens gewerkt, waarvan twee jaar als souschef bij tweesterren-restaurant Vermeer in Amsterdam. Michiel maakt speciaal voor deze avond een uniek gastronomisch concept vergezeld van de prachtigste wijnen. Daar omheen hebben we een aantal topartiesten die het publiek vermaken.”

Het is Jeans Explosion bij Score 

Twee Dolly Dots

De organisatie heeft twee zangeressen van de grootste Nederlandse meidengroep allertijden de Dolly Dots, weten te strikken. Zij zorgen aan het eind van het diner ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. “Anita Heilker en Esther Oosterbeek treden al een tijdje samen op onder de naam ‘Just a little bit more’ en passen hun liedjesprogramma speciaal voor ons aan op deze avond. Een feestje der herkenning,” legt Lisa trots uit.

Cabaret en illusies

Naast dit jeugdsentiment voor velen is er ook veel nieuws te beleven. Cabaretier Hanneke Drenth (van o.a. Spijkers met Koppen) maakt een vrolijke interactieve potpourri tussen de gerechten door, waarbij de algemene kennis van de aanwezigen op een vermakelijke manier getest wordt. “En er is veel meer om van te genieten,” zegt Lisa. “De grappigste illusionist na Tommy Cooper, internationaal vermaarde illusionist, Niels Harder, laat iedereen verbazen met zijn Crazy Magician Show. Niels is bekend van het programma Britain’s Got Talent en zijn show zit bomvol glamour, komedie en magie.”

 Drogisterij.net De online drogist van Nederland en België

Tafelpartner om jong talent te steunen

Patronaat is een broedplaats waar, met name, jong en nieuw talent zich creatief en muzikaal kan uiten en ontwikkelen. Het Haarlemse Poppodium zet zich als een van de grootste poppodia in Nederland graag met hart en ziel in om dit mogelijk te blijven maken voor deze doelgroep. “Als een van de acht tafelpartners van de PatroNight Dinnershow Extravaganza! steun je dus direct ook deze nieuwe generatie muziekmakers en mag men zichzelf trotse ambassadeur noemen van Patronaat en de Popmuziek in Haarlem.”

Naast boven genoemde acts en diner staat er tijdens deze dinnershow nog veel meer op het programma. Er zijn maar acht tafels (á 10 personen) beschikbaar, dus de beleving van deze avond is zéér exclusief. Wil je de dinnershow van het jaar in Haarlem niet missen, reserveer dan nu een tafel.

PatroNight Dinnershow Extravaganza! op donderdag 20 december 2018 vanaf 19.00 uur in Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem. Reserveren en meer informatie via www.patronaat.nl/dinnershow.

Cultuur & Uitgaan

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen