Typography

Luxueus tafelen in de grote zaal van Patronaat gecombineerd met top entertainment

023 Haarlem Uitgaan - Poppodium Patronaat organiseert voor het eerst in haar bijna dertigjarige bestaan, een dinnershow. Deze PatroNight Dinnershow Extravaganza! is op 20 december in de grote zaal en laat, naast een luxueus driegangen diner, vele verrassende acts de revue passeren.

De dinnershow biedt een complete avond uit inclusief driegangen diner en entertainment. Lisa Cobelens van Patronaat legt uit: “Deze nieuwe vorm van de dinnershow is perfect om aan het eind van het jaar je gasten in het zonnetje te zetten.” En dan belooft de organisatie niet alleen entertainment, maar ook tongstrelende gerechten die aan het publiek worden voorgeschoteld. “Chef-kok Michiel de Bruijn van Chefs On Tour heeft jaren in sterrenkeukens gewerkt, waarvan twee jaar als souschef bij tweesterren-restaurant Vermeer in Amsterdam. Michiel maakt speciaal voor deze avond een uniek gastronomisch concept vergezeld van de prachtigste wijnen. Daar omheen hebben we een aantal topartiesten die het publiek vermaken.”

Het is Jeans Explosion bij Score 

Twee Dolly Dots

De organisatie heeft twee zangeressen van de grootste Nederlandse meidengroep allertijden de Dolly Dots, weten te strikken. Zij zorgen aan het eind van het diner ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. “Anita Heilker en Esther Oosterbeek treden al een tijdje samen op onder de naam ‘Just a little bit more’ en passen hun liedjesprogramma speciaal voor ons aan op deze avond. Een feestje der herkenning,” legt Lisa trots uit.

Cabaret en illusies

Naast dit jeugdsentiment voor velen is er ook veel nieuws te beleven. Cabaretier Hanneke Drenth (van o.a. Spijkers met Koppen) maakt een vrolijke interactieve potpourri tussen de gerechten door, waarbij de algemene kennis van de aanwezigen op een vermakelijke manier getest wordt. “En er is veel meer om van te genieten,” zegt Lisa. “De grappigste illusionist na Tommy Cooper, internationaal vermaarde illusionist, Niels Harder, laat iedereen verbazen met zijn Crazy Magician Show. Niels is bekend van het programma Britain’s Got Talent en zijn show zit bomvol glamour, komedie en magie.”

 Drogisterij.net De online drogist van Nederland en België

Tafelpartner om jong talent te steunen

Patronaat is een broedplaats waar, met name, jong en nieuw talent zich creatief en muzikaal kan uiten en ontwikkelen. Het Haarlemse Poppodium zet zich als een van de grootste poppodia in Nederland graag met hart en ziel in om dit mogelijk te blijven maken voor deze doelgroep. “Als een van de acht tafelpartners van de PatroNight Dinnershow Extravaganza! steun je dus direct ook deze nieuwe generatie muziekmakers en mag men zichzelf trotse ambassadeur noemen van Patronaat en de Popmuziek in Haarlem.”

Naast boven genoemde acts en diner staat er tijdens deze dinnershow nog veel meer op het programma. Er zijn maar acht tafels (á 10 personen) beschikbaar, dus de beleving van deze avond is zéér exclusief. Wil je de dinnershow van het jaar in Haarlem niet missen, reserveer dan nu een tafel.

PatroNight Dinnershow Extravaganza! op donderdag 20 december 2018 vanaf 19.00 uur in Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem. Reserveren en meer informatie via www.patronaat.nl/dinnershow.

categorieën

Photo by Brett Sayles from Pexels

023 Hoofddorp Economie – Op 11 april worden in Pakhuis de Zwijger de resultaten gepresenteerd van het vierdaagse Atelier Circulaire Werklocaties 2050, dat in februari georganiseerd werd door Architectuur Lokaal, in samenwerking met de provincie Noord-Holland, SADC en SKBN.

Lees meer...

“Laura van Dijk, Mark Gratama en Cyrille Bastiaansen strijden om de Haarlemse Ondernemers Prijs (foto: Noortje Dalhuijsen).”

023 Haarlem Economie - Wie de finale-avond van de Haarlemse Ondernemers Prijs nog wil meemaken, die moet snel zijn. Deze avond mag nu toch echt wel hèt topevenement van het Haarlemse bedrijfsleven genoemd worden. Er worden maandag meer dan 300 gasten in de Lichtfabriek verwacht. Er staan drie topondernemers in de finale, na vijf jaar eindelijk ook weer vrouwelijke finalisten.

Lees meer...

“Supermarkten-ondernemer Masha Vos wordt tijdens de ontbijtsessie geïnterviewd door Rob Wieleman over de juiste route voor werkgevers (foto: Judith Buijze-Cappon).”

023 Hoofddorp Economie - Het komt niet zo vaak voor dat werkgevers samen ontbijten, maar het is een keer gelukt. Het regionale Werkgevers Servicepunt organiseerde in Seinwezen een ontbijtsessie over ‘inclusief werkgeven’. We vinden dat iedereen die kan en wil werken ook een baan moet krijgen. Dat lukt niet iedereen  gemakkelijk en zelfstandig.

Lees meer...

023 Haarlem Cultuur - Op Goede Vrijdag 19 april a.s.  zingt de COV Haarlem net als elk jaar de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach in de Philharmonie van Haarlem. Het is een diepgewortelde traditie van 90 jaar waar de koorleden zeer trots op zijn. En zij niet alleen, getuige de grote schare trouwe bezoekers die jaarlijks het paasweekend willen inluiden met het bijwonen van Bachs meesterwerk.

Lees meer...

023 Hoofddorp Uitgaan - 30 maart organiseert Letz Party voor de derde keer een 30+ Disco & Upbeat Classics Party bij  Fokker Event Center in Hoofddorp (IJweg 1094).

Lees meer...

Boeklancering tegen pesten: 'Krabbetje Kor wil rechtdoor'! 

Het prentenboek van Kim Aukema en Erika Meershoek: ‘Krabbetje Kor wil rechtdoor!’ is uitgegeven in Nederland en België. Het is een interactief boek TEGEN PESTEN.

Lees meer...

Schipholfonds maakt nieuw kunstgras warming-up veld jongste hockeyclub uit de regio mede mogelijk

023 Spaarndam Sport - Op 31 maart aanstaande viert Hockeyclub Spaarndam met een groots evenement dat zij op korte termijn haar complex uitbreidt met een zogenaamd warming-up veld. Dit is een kunstgrasveld ter grootte van ongeveer een derde van een normaal veld, voorzien van een doel en een doelcirkel.

Lees meer...

Foto: Essay 1

023 Zandvoort Sport - Zaterdag 2 maart zal op Circuit Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd vormt de afsluitende race van het Winter Endurance Kampioenschap 2018-2019.

Lees meer...

Foto's: Jumbo Supermarkten en  Essay Produkties, Chris Schotanus

023 Zandvoort Sport - Op dinsdag 5 februari start de voorverkoop voor de Jumbo Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’ die op zaterdag 18 & zondag 19 mei plaatsvinden op Circuit Zandvoort.

Lees meer...

023 Heemstede Politiek - Maurice Harroud en Jos de Jong van 023 Politiek ontvangen deze aflevering burgemeester van Heemstede Astrid Nienhuis. Een levendig gesprek over de achtergrond van de burgemeester, haar persoonlijke motivatie en natuurlijk over Heemstede.

Lees meer...

“De levendige Participatiemarkt van vorig jaar in de bibliotheek in Haarlem (foto: Judith Buijze-Cappon).

023 Haarlem Maatschappij - Op woensdag 3 april is er weer de Participatiemarkt Haarlem. Tussen 11.00 en 15. 00 uur kunnen mensen die zich oriënteren op mee doen in de samenleving terecht in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Meer dan 50 organisaties bieden vanuit hun marktkramen een schat aan informatie over activiteiten in de wijken, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen en werkstages.

Lees meer...

023 Heemstede Politiek - Maurice Harroud en Jos de Jong van 023 Politiek ontvangen deze aflevering wethouder Nicole Mulder van GroenLinks. Aanbod komt het succes van GroenLinks, thema's als duurzaamheid, participatie en andere verantwoordelijkheden van de Gemeente en de persoonlijke motivatie om in de politiek te gaan. Daarnaast vertelt ze over haar Ambassadeurschap bij Dutch Dream Foundation.

Lees meer...

Nieuwsoverzicht Haarlem

Haarlem

023magazine laatste uitgave

Merchandise NL Magazine