Typography

Eens in de zoveel jaar, met name meestal na 5 vijf, organiseert de Koninklijke HFC een spraakmakende musical. Ook dit jaar belooft het een waar spektakel te worden. De kans is groot dat dit, na 30 jaar en zes musicals verder, de laatste is. Toch bijzonder als je daarbij bent en later kunt zeggen: “Ik heb de laatste HFC-musical nog gezien”, aldus producent Eric van Westerloo.

Het oude clubhuis staat er nog en de nieuwbouw is onderweg. Hier haakt het verhaal van de voorstelling dankbaar op in. Het bijzondere is dat iedereen die aan de voorstelling meewerkt, zowel voor als achter de schermen, HFC’ers of familie van HFC'ers zijn. Er is onder andere een bijdrage geleverd door Erik van Muiswinkel, een publiekstrekker pur sang.

Het even snel in elkaar draaien van een musical, is onmogelijk. Daar gaat behoorlijk wat voorbereiding aan vooraf. Dat geldt ook voor de komende musical. Voor de zomer zijn vele HFC-vrijwilligers al gaan oefenen en dat doen tot 3 oktober, de dag voorafgaand aan het eerste optreden waarvan men verwacht volle zalen te treffen. Inmiddels is al bijna 60% van de kaartjes verkocht en hoe leuk zou het zijn als de zaal 6 achtereenvolgende keren helemaal vol zit.

Ook onze jeugd, jongens en meisjes en dames 1 zijn natuurlijk zeer welkom. Zij pikken zo een stuk historie van onze mooie club mee. De oubolligheid van vroeger en de moderniteit van het nu, hoe leerzaam wil je het hebben.
 
De voorstellingen zijn op  4 en 5 oktober om 19.00 en 21.15 uur en vinden plaats in het Haarlemmerhout theater, tegenover HFC’s veld 5. Op zondag 6 oktober om 14.00 en 16.15 uur zodat iedereen voor Studio Sport weer thuis kan zijn.
 
Kaarten zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bij thuiswedstrijden van het eerste in het clubhuis op 28 september en bij de komende sponsorborrel op 27 september. Maar wacht niet te lang want per voorstelling zijn er 90 plaatsen beschikbaar.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur