Typography

Op zaterdag 5 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur, Foyer De Luifel, Herenweg 96 te Heemstede
023Heemstede Cultuur - De volgende editie van Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen 5 oktober a.s.van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Speciale gast deze morgen: ‘Paula Leek´! Onder het genot van een kopje koffie en de welbekende Westfriese troôstkoekies, brengt Paula Leek een aantal songs ten gehore.

Paula Leek
Paula Leek is een veelzijdige zangeres. Zij begeleidt zichzelf op gitaar en piano. Nadat zij de pop opleiding op het conservatorium afrondde in Amsterdam is zij zeer actief in de muziekwereld. Zo treedt zij o.a. veel op tijdens huwelijksceremonies en op uitvaarten. Ook speelt zij in verschillende bandjes waaronder ‘The Great Piano’s’. Wanneer er een speciale gelegenheid is, zorgt Paula voor muziek op maat. U vraagt, zij speelt. Overal in het land treedt zij op; van grote feesttenten tot kleine intieme gelegenheden.
Naast haar optredens geeft Paula ook les. Haar gedrevenheid komt voort uit de passie voor muziek en om mensen te raken met haar stem. (Zie ook: http://www.paulaleek.nl)

De entree is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Ria van Kleef 06-52306969. Maar ook zonder aanmelding staat de deur van Foyer De Luifel voor u open.

Locatie/datum
Foyer De Luifel, Herenweg 96 te Heemstede
Zaterdag 5 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur

Over het Rouwcafé
Het Rouwcafé is een plek waar eenieder die met dood en rouw in aanraking is gekomen, van harte welkom is. De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven en de samenleving. Toch blijkt dit in de praktijk voor veel mensen niet makkelijk bespreekbaar of is soms zelfs een taboe. De missie van Stichting Het Rouwcafé is dat de dood en inherente rouw en verlies hun plaats terugkrijgen in de samenleving en het is de wens van Het Rouwcafé dat zij daarbij in een informele sfeer enige troost mag aanreiken. Wat aan de 'gelijkgestemde stamgasten' wordt geboden is: koffie, (h)erkenning en een kort cultureel programma. In vorige edities van Het Rouwcafé traden al diverse artiesten op.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur