Typography

023Haarlem Muziek - Merol en de Smartlappen Karaoke Live Band zijn de twee headliners op het No Labels Festival in Patronaat op 11 oktober a.s. Iedereen kan stralen op deze avond.

Niet een, maar twee grote headliners op het No Labels Festival. De eerste grote naam is Merol, de meest uitgesproken zangeres van deze tijd met grote hits als ‘Lekker met de Meiden’ en ‘Hou je bek en bef me’. Merol wordt gevolgd door de vermaarde Smartlappen Karaoke Live Band, topmuzikanten die iedere zaal op zijn kop zetten. Vrijdag 11 oktober vindt dit uitgelaten feest plaats in het Haarlemse Patronaat. DJ’s bekend van onder andere Milkshake zorgen voor de afterparty.

Het No Labels Festival is een nieuw feestconcept, dat mensen op een vrolijke manier uitdaagt verder te kijken dan huidskleur, sekse, afkomst, leeftijd of seksuele voorkeur. De organisatie wil met dit feest bereiken dat iedereen zichzelf kan zijn en niemand een label krijgt opgeplakt. “Doel van de avond is een plek te bieden waar iedereen zich welkom voelt en waar iedereen los kan gaan”, zegt organisator Mart Pos.

Girrrlpower met Merol
De roodharige zangeres Merol weet ieders hart te veroveren met een charmante, ondeugende en tikje ordinaire verschijning en de meest aanstekelijke nummers die je in tijden hebt gehoord. Humor, energie, dansvloerknallers en een gezonde dosis zelfspot gegarandeerd. Pos: “Merol is de snelst opkomende artiest in Nederland van het afgelopen jaar en met girrlpowerhits als 'Hou je bek en bef me' en 'Lekker met de meiden' trekt zij volle zalen. Als iemand zich nergens iets van aantrekt, is zij het wel.”  

Zelf een ster zijn bij Smartlappen Karaoke Band
De andere headliner die na Merol het podium opeist is de beroemde Smartlappen Karaoke Live Band. Na podiums als Lowlands en Paradiso is nu eindelijk het Haarlemse Patronaat aan de beurt. Aangevuld met een aantal swingende hits uit de Discokaraoke laat de band het publiek de ster zijn. “Eigenlijk moet het gewoon een heerlijk gek feestje worden. Ongedwongen, lekker meezingen en dansen, dat kan veel te weinig,” vertelt Pos.

DJ’s bekend van Milkshake
De party na de karaoke wordt gemaakt door DJ’s Moog en Bo Monde met de beste house classics, deep house en techno. Deze veelgevraagde, bekend van o.a. Milkshake, DJ’s zullen tot de vroege uurtjes het feest verzorgen. Host van de avond is Miss Sasja La Vine.

Wedstijd voor vrijkaarten
No Labels Festival geeft twee concertkaarten weg. Sta je regelmatig met je vrienden ongegeneerd jullie favoriete nummers mee te zingen? Dan is het optreden van Merol, maar vooral de Smartlappen Karaoke Live Band tijdens No Labels Festival écht iets voor jou.
Hoe kun je winnen?
De eerste die een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. de pagina/publicatie waar je dit bericht gelezen hebt, wint 2 vrijkaarten voor No Labels Festival op 11 oktober in Patronaat Haarlem.

Locatie
No Labels Festival op vrijdagavond 11 oktober vanaf 20.00 uur in het Patronaat, Zijlsingel 2. Kaarten en meer informatie: www.patronaat.nl.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen