Typography

023Haarlem Evenement/Seminar - Tijdens het Innovatie Café op de sociëteit van vrijdag 12 april jl, werd Robbert Mica van VanderSat geïnterviewd en veel toehoorders vonden het direct jammer dat dat interview zo kort was. Wij hadden nog veel meer willen horen over hun verkenning van de bodem en de bodemvochtigheid van de gehele aarde via satellieten.

Hoe werkt dat dan precies? Wat kan je met die informatie doen en wie zijn jullie klanten? Wat doe je als je iets ’ziet’ dat je eigenlijk niet mag zien? Wat is jullie missie? Enzovoort, enzovoort. Inmiddels weten we dat VanderSat gevestigd is in ons eigen Haarlem en dat zij met 26 man de hele wereld ’bedienen’ en voorzien van bodeminformatie. Heel interessant en inspirerend.

Gelukkig vonden wij onlangs Robbert Mica, mede-oprichter en eigenaar, bereid om te vertellen over VanderSat én over zijn recente ontmoeting met Mike Pompeo, minister van buitenlandse zaken of The USA en premier Mark Rutte. En ondertussen geniet je ook nog eens van een lekkere buffetlunch!

Meer informatie
Graag aanmelden en betalen via de button ’BESTELLEN’ op de site, zie link hieronder. (tot maandag 4 november 12 uur kun je je aanmelden), www.societeitvereeniging.nl/agenda Dinsdag 5 november 2019 Tijd: 12:00-14:00 uur

Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, Haarlem

Business lunch leden: € 15,- Business lunch niet leden: € 19,50 De Business Lunch start precies om 12:00 uur en eindigt deze keer om 14:00 uur.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen