Typography

i.s.m. Vereniging Vrienden van het Lied

023 Haarlem Kunst/Cultuur/Muziek - Vincent Kusters behaalde in 2016 zijn masters diploma Zang aan het Conservatorium in Maastricht en rondde een jaar later zijn masters studie Piano en in 2018 de applicatiestudie Koordirectie af aan het Utrechts Conservatorium. Ook is hij prijswinnaar zang van het Prinses Christinaconcours (2008) en won twee jaar op rij de Vocallis Liedprijs. Ook als concertzanger is Vincent actief. Hij zong o.a. de baritonsolo’s in de Misa Tango van L. Bacalov en in de Carmina Burana van Carl Orff.

Charlie Bo Meijering studeerde Klassiek Piano aan het Utrechts Conservatorium. Inmiddels treedt hij met regelmaat op in het Amsterdams Concertgebouw en is op televisie te zien en te horen in programma’s als Het Orkest van Nederland en in Maestro. Tijdens het familieconcert “The Magic Piano” in het Concertgebouw en in Tivoli Vredenburg speelt hij zestien etudes van Chopin. Charlie Bo is eveneens beeldend kunstenaar en legt zich toe op het maken van tekeningen, o.a. voor het programma “Music, Imagination and the Brain” met Erik Scherder en Katia Veekmans en voor “Dido en Aeneas” van Stichting Vocale Muziek Den Haag.

Als duo wonnen zij de Vriendenprijs van de prestigieuze Internationale Vocalistencompetitie (IVC) in 2019.


Meer informatie
Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, 2013 DA Haarlem
Website: www.societeitvereeniging.nl
Datum: Zondag 5 januari 2020;
Zaal open om 11.45 uur, aanvang 12.30 uur.
Programma: Liederen van o.a. Schubert, Schumann, Fauré e.a.Formule van het podium
Entree: Voor leden: € 10,-  |  entree voor niet-leden: € 15,-, leden van de VvhL hebben voor dit concert gratis toegang. Pin betaling mogelijk.
Reservering gewenst via www.societeitvereeniging.nl/agenda
Parkeren: Parkeergarage Raaks of op de Zijlweg (max 3 uur), tien minuten lopen vanaf Station Haarlem, diverse buslijnen, halte Raaksbrug.

Over de Sociëteit
De Sociëteit Vereeniging heeft geen winstoogmerk, kinderen gratis toegang, vrije zit, reserveren gewenst via de site, podium bovenal bestemd voor jonge, professionele musici die ervaring willen opdoen.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur