Typography

023 Heemstede Evenement - De nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari is hét moment om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden. Alle inwoners worden van harte uitgenodigd met elkaar in gesprek te komen en te toosten op 2020. Ook wie niet in Heemstede woont, maar hier bijvoorbeeld werkt of sport, is van harte welkom. Om 19.00 uur houdt burgemeester Astrid Nienhuis haar nieuwjaarstoespraak.

De nieuwjaarsbijeenkomst van Heemstede wordt in het nieuwe jaar in een ander jasje gestoken. Niet ín het raadhuis, maar ervoor, op het plein. Er is live muziek, en naast een drankje zijn er ook friet en bitterballen. Een informele sfeer die uitnodigt om een praatje met elkaar te maken. Bovendien wordt ook hoog bezoek verwacht!

Boesterballen: bitterballen met een verhaal
De bitterballen zijn op een bijzondere – maatschappelijk verantwoorde - manier tot stand gekomen. Het zijn bitterballen van oesterzwammen. De grondstof waarop deze oesterzwammen gekweekt zijn, komt uit koffiedik dat bij ondernemingen wordt ingezameld. Mensen van initiatiefnemer HeemSteeds Gezwam en de Hartekampgroep serveren de bitterballen. Zo draagt een bitterbal bij aan de zichtbaarheid van dit type zorg in de maatschappij, aan de circulaire economie én aan verbinding tussen mensen.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen