Typography

023 Bloemendaal Muziek/Cultuur - Op 18 januari 2020 viert Appelman het feit dat hij 15 jaar dansfeesten organiseert voor iedereen vanaf 30 jaar. De viering vindt plaats bij Duinpaviljoen De Uitkijk. In de Duinzaal hoor je de beste Disco Classics Hits met medewerking van DJ Robbie en DJ William. In de Boszaal draait dj Casper moderne, bekende upbeat hits: dance, house, upbeat latin, eclectic van de 00’s en 10’s. Op feest kan vooraf gedineerd worden;  zowel á la carte als het speciale Letz Party-diner (vooraf online reserveren).

Januari 2005 rookvrij avant la lettre
Letz Party is sinds 1 januari 2017 de nieuwe naam van Swingsteesjun; swingende succesvolle feesten sinds 2005. De feesten worden georganiseerd door William Appelman van Appelman Events. Letz Party heette 12 jaar Swingsteesjun.
Swingsteesjun was het eerste rookvrije dansfeest van Nederland en was in januari 2005 direct een groot succes. Heel veel mensen wilden rookvrij dansen en kwamen van heinde en ver om te swingen. Succes kwam ook door de mooie locatie: de monumentale Wachtkamer 2e Klasse van Station Haarlem. Rookvrije horeca was in die tijd nog zeer omstreden. Voorbeelden ervan waren slechts op één hand te tellen. “Tegenwoordig kun je je niet meer voorstellen dat voor 1 juli 2008 elke horecatent één groot rookhok was”.  

Awards
In november 2005 stond William Appelman op de voorpagina van de Misset Horeca. Dat is hét horecavakblad van Nederland. Titel van het artikel was: ‘Rookvrije horeca komt eraan’. In 2007 kreeg de ‘Stivoro Award’ van gezondheidsorganisaties met onder andere het KWF, Longfonds en de Hartstichting voor zijn inzet voor de totstandkoming van rookvrije horeca. Ook de consumenten organisatie ‘Clean Air Nederland’ beloonde hem net een speciale award.

Het concept is na 15 jaar nog steeds ‘goed bezochte feesten voor de Young of Heart’. Vanaf 2009 worden de feesten gehouden bij mooie horecalocaties in Kennemerland. Sinds die tijd organiseert Appelman ook teambuildingevent.

Meer informatie
Datum: 18 januari 2020
Locatie: Duinpaviljoen De Uitkijk, Hoge Duin en Daalseweg 6, Bloemendaal
Tickets á € 15,00 (ex fee) zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl. Prijs aan de deur is € 18,00.

Adres: Hoge Duin en Daalseweg 6, 2061 AG Bloemendaal. Het feest is van 20:30 tot 01.00 uur.
Contactpersoon: William Appelman van Appelman Events. mobiel 06 14890903.

Websites: www.appelmanevents.nl  en www.letzparty.nl  

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen