Typography

023 Zandvoort Evenement - Met succes wordt in Amsterdam al jaren achtereen het evenement ‘Hotelnacht’ georganiseerd. Zandvoort, met de steeds verder toenemende grootse badplaatsstatus, kan eigenlijk niet achterblijven. 

Op 7 en 8 maart organiseert Vincent van Dijk daarom voor de eerste keer een soortgelijke happening in Zandvoort. Met deze speciale ‘Beach Edition’ wordt aan iedereen uit de regio Amsterdam, en dat is een heel groot gebied, de mogelijkheid geboden om bij sommige hotels voor een speciale en aantrekkelijke prijs of in één van de luxe beach-cottages in de duinen,te komen overnachten om zodoende beter kennis te maken met de badplaats.
Dit aanbod geldt natuurlijk ook voor de Zandvoorters zelf, die waarschijnlijk niet of vrijwel nooit gebruikmaken van een overnachting in de eigen badplaats. Een leuk avontuur dus ook voor hen! De Hotelnacht wordtmogelijk gemaakt door Zandvoort Marketing en het Ondernemers Innovatiefonds Zandvoort.


Amsterdam Beach
In Amsterdam wil men nog wel eens wat minachtend doen over de naam ‘Amsterdam Beach’. Iedereen in Nederland weet dat hiermee Zandvoort wordt bedoeld. In het kader van de ‘grootheidswaanzin’ van bestuurders van de hoofdstad die vele regio’s rondom Amsterdam als het ware ‘opeisen’ als ‘nieuwe delen van de stad’ (zoals bijvoorbeeld ook het ‘Amsterdam Castle’ waarmee men het Muiderslot bedoelt), is men van mening dat ook Amsterdam een beach nodig heeft en dus met ‘Amsterdam Beach’ als het ware ‘beslag legt’ op Zandvoort. Zo heeft New York de Hamptons, maar de Zandvoorters hebben het gewoon over ‘Zandvoort aan Zee’. En dat moet ook zo blijven, ondanks de expansiedrift van Amsterdam en directe omgeving.

Gedurende de eerste Beach Edition van Hotelnacht wordt er van alles georganiseerd. Het zal de bezoekers absoluut aan niets ontbreken met diverse creatieve, culturele en culinaire feestjes. Ook organiseert men een nachtelijke duinsafari, een cocktail party in een beachclub, er zijn beach-yoga sessies, een bezoek aan het circuit mag natuurlijk niet ontbreken en wat dacht je van een heus champagnediner aan het strand.
Je kunt je ook opgeven voor een spoedcursus surfen. Ook staat er een ‘Drink & Drive strandrace’ op het programma.


Meer weten?

Wat er verder allemaal staat te gebeuren, wordt half februari bekend gemaakt.

Raadpleeg dus de website Zandvoort Marketingof ga naar het ‘Ondernemers Innovatiefonds Zandvoort” met wesbitehttps://innovatiefondszandvoort.nl/

Hotel boeken? Ga naar www.hotelnacht.nl/zandvoort.

Cultuur & Uitgaan

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen