Typography

023 Haarlem – Kunst & Cultuur/Muziek - “Op 5 januari j.l. trad Charlie Bo Meijering al in de Sociëteit succesvol op als begeleider van de bariton Vincent Kusters. Op 6 september a.s. zal hij solistisch te horen zijn met een gevarieerd programma. Werken van Chopin, Brahms, Gershwin maar ook een eigen geschreven variatie op een prelude van Johann Sebastian Bach."

Charlie Bo Meijering studeerde Klassiek Piano aan het Utrechts Conservatorium. Inmiddels treedt hij met regelmaat op in het Concertgebouw te Amsterdam en is op televisie te zien en te horen in de programma’s Het Orkest van Nederland en Maestro. De afgelopen jaren speelde hij met succes “The Magic Piano”, waar 16 etudes van Chopin live ten gehore werden gebracht en animaties vertoond in het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg en Oosterpoort. Charlie Bo is naast pianist beeldend kunstenaar en maakte tekeningen voor de concertlezingenserie “Music, Imagination and the Brain” van Erik Scherder en Katia Veekmans.

 

Formule van het podium

De Sociëteit Vereeniging heeft geen winstoogmerk, kinderen gratis toegang, vrije zit (zaal in 1,5 m opstelling), podium bovenal bestemd voor jonge, professionele musici die ervaring willen opdoen. Reservering en betaling alleen digitaal via de site of contactloos aan de kassa (geen cash).

 

Betaald parkeren/ bereikbaarheid

Parkeergarage Raaks of op de Zijlweg en omliggende straten (max 3 uur), tien minuten lopen vanaf Station Haarlem, diverse buslijnen, halte Raaksbrug.

 

Meer informatie
Datum                                               : Zondag 6 september 2020

Zaal open                                         : 11.45 uur
Aanvang                                           : 12.30 uur

Locatie                                              : Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1 te Haarlem

Prijs                                                    : €15,- voor leden, €20,- voor niet leden

Verplicht aanmelden via de site : https://www.societeitvereeniging.nl/agenda/somuziek/503

 

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen