Typography

023 Haarlem Kunst & Cultuur - Op 8 oktober a.s. opent Kinepolis Haarlem Schalkwijk haar deuren. Na drie testdagen, waar bezoekers voor een klein prijsje alvast konden genieten van de leukste films, gaan op 8 oktober dan echt de deuren officieel open voor iedereen. Tickets zijn al te koop. 

Zes zalen 
De nieuwste bioscoop van Kinepolis heeft 937 comfortabele stoelen verdeeld over zes zalen, waarvan drie met 3D mogelijkheid en ook één Laser ULTRA, waar Kinepolis uniek mee is in Nederland. Daarnaast heeft Kinepolis buiten de gewone shop om ook nog een gezellige coffeecorner toegevoegd. Leuk detail: Kinepolis Haarlem is de eerste bioscoop van Nederland met genderneutrale toiletten.  


Laser ULTRA: Haarscherp beeld en Dolby Atmos geluid 
Laser ULTRA van Kinepolis is de unieke combinatie van een 4K-laserprojector en waanzinnig Dolby Atmos-geluid. De haarscherpe laserprojectie wordt gecombineerd met het hypermoderne geluidssysteem van Dolby Atmos. In zalen met dit spectaculaire geluidssysteem - met maar liefst 64 speakers in de wanden én het plafond van de zaal - ervaar je de ultieme surround sound. Dat betekent dat je niet alleen qua beeld, maar ook qua geluid volledig de film in getrokken wordt. Een absolute verrijking van je bioscoopbeleving!  


Bijzondere openingsactie 
Tot en met 1 november kunnen bezoekers extra voordelig kennis maken met deze splinternieuwe bioscoop, want voor maar €8,50 heb je al een ticket. 


Coronaproof genieten 
Kinepolis heeft op alle 19 locaties in Nederland verschillende maatregelen doorgevoerd om een écht zorgeloze beleving te bieden. Mondkapjes worden aangeraden in de gangen, maar zijn niet verplicht. Een overzicht van alle maatregelen die zijn doorgevoerd binnen de bioscoop vindt je op de website van Kinepolis. 

 

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen