Typography

023 Heemstede/Bennebroek Kunst & Cultuur - Het wordt u en ons niet gemakkelijk gemaakt. Onze Algemene Ledenvergadering van de Historische Vereniging Heemstede Bennebroek (HVHB), die eigenlijk al in het voorjaar zou plaatsvinden, hadden we in een sobere uitvoering verplaatst naar volgende week donderdag, maar ook dat is ons - vanwege de laatste aanscherpingen in de coronamaatregelen - niet gegeven.

De geplande bijeenkomst voor maximaal 30 leden gaat niet door. Omdat we wel verplicht zijn om eens per jaar een algemene ledenraadpleging te houden, hebben we nu besloten deze volledig digitaal te laten plaatsvinden. Het is niet anders.

Hoe pakken we dit aan? In de laatste twee nieuwsbrieven hebben we aandacht besteed aan de agendapunten voor de ALV. Nu vragen we u via een digitaal stemfomulier hierover uw oordeel te vellen en zo uw stem te laten horen. In een volgende nieuwsbrief zullen we aan de uitkomsten van deze digitale ledenraadpleging aandacht besteden.

Klik hier voor HVHB-nieuws 9 met de agendapunten.
Klik hier voor HVHB-nieuws 10 met aanvullende informatie over de financiële zaken.
Klik hier voor het stemformulier waarmee u uw oordeel over de agendapunten kunt geven.U hebt hiervoor tot en met 20 november de tijd. Hebt u nog vragen over een van de agendapunten, dan kunt u die stellen aan onze secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik hoop, mede namens mijn mede-bestuursleden, dat veel leden hun stem willen laten horen en dat we volgend jaar weer met elkaar het glas kunnen heffen in een min of meer 'normale' setting.

Met een hartelijke groet,Ronald Huigen, voorzitter

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur