Typography

023 Heemstede-Bennebroek Cultuur - De Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek presenteert met trots haar geheel vernieuwde website. De oude website uit 2010 voldeed niet meer aan de huidige eisen voor het gebruik van computer, tablet en smartphone.

De nieuwe website kunt u vinden onder www.hvhb.nl en is uw bezoek meer dan waard. Het is een schatkamer vol Heemsteedse en Bennebroekse historie. Zo zijn de beschrijvingen van de vele monumenten in beide gemeenten geactualiseerd, kunt u er terecht voor wandel- en fietsroutes, leest u in de agenda de komende activiteiten van de vereniging en kunt u historische films bekijken.

Bent u op zoek naar wetenswaardigheden over uw woongebied, woonhuis of andere historische zaken, dan kunt u op de nieuwe website uitgebreid zoeken in het alom geprezen kwartaalblad HeerlijkHeden (alle HeerlijkHeden tot 2020 zijn te raadplegen) en in vele andere (HVHB-)publicaties, zoals boeken en onderzoeken. Kortom, www.hvhb.nl biedt u vele interessante mogelijkheden om te Doen, te Zien en te Lezen.

In 2022 viert de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek haar 75-jarig bestaan en deze nieuwe website is een eerste aanzet om te laten zien dat de vereniging helemaal ‘van deze tijd’ is.


Videoboodschap - Van harte aanbevolen
Om het belang van de website voor de inwoners van Heemstede en Bennebroek te onderstrepen hebben wethouder Sjaak Struijf van Heemstede en burgemeester Elbert Roest van Bloemendaal een korte videoboodschap ingesproken. Deze filmpjes zijn op de nieuwe website te bekijken.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen