Typography

023 Heemstede Kunst & Cultuur,VIDEO - Gisteren was Yvonne Weijers k voor het eerst weer bij een (tuin)feestje, met BBQ en al. Het voelde direct als vanouds. “Ik hou namelijk nogal van feestjes. Maar tjonge wat voelde ik tegelijkertijd een blijdschap dat dit weer kan! Nu gaan jullie vast ook weer feestjes geven, waar ik met m'n (mini)band een lekker sfeertje kan bouwen. Bel of mail me gerust. We staan in de startblokken.

Theater de Liefde
Haarlem is een theater rijker! Theater De Liefde in hartje Haarlem aan het Begijnhof.
Een bruisend klein podium  voor cabaret, kleinkunst, muziek die raakt, interviewprogramma’s en kindertheater, een vrijwilligersinitiatief van Mylou Frencken, Gerrie Hondius en Simone Lensink.
Mylou: “Een theater beginnen in crisistijd ligt misschien niet voor de hand. Maar mensen verlangen juist nu meer dan ooit naar cultuur. Daarom zetten wij nu deze spannende stap!”
Nu het weer mag, zijn ze meteen gestart. Met o.a. Erik van Muiswinkel, Kirsten Berkx, Jan J. Pieterse en Koen Fransen. Vanaf september is een veelzijdig programma mee te maken.
Ik verheug me er op om met 'de zon komt op' in dit gezellige theater te spelen. Datum volgt!

Koop je ook een stoel?
Het theater draait met vrijwilligers, helemaal top. In het nieuwe seizoen kunnen ze 120 mensen ontvangen in het nieuwe theater. Alleen, er zijn nog niet voldoende stoelen.
Wie wil € 100,- doneren aan De Liefde, dan kopen zij een stoel die jouw eigen naamplaatje krijgt. Mijn stoel heet 'Geek & Yvonne', want ik draag De Liefde een warm hart toe.

Doneren kan via: https://theaterdeliefde.nl/koop-een-stoel
Voor iedere honderd euro wordt een stoel gekocht en voorzien van een naamplaatje. En zo staan er - hopelijk - begin september 120 prachtige stoelen in het theater aan het Begijnhof!
Oh ja! Mail het theater even welke naam er op jouw stoel mag. Laat het weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie
www.yvonneweijers.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 5241 8155
Timorstraat 8 Heemstede

 

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur