Typography

Samenkomen in de Adventshut voor winterverhalen - 023 Bloemendaal Evenementen - Aankomende zondag 28 november om 17.00 uur trapt de Burgemeester van Bloemendaal Elbert Roest de Adventsweken af. Roest leest op deze eerste zondag van de advent een winterverhaal voor in de Dorpskerk van Bloemendaal die dienst doet als beschermende ‘Adventshut’. 

De drie opvolgende adventszondagen, steeds om 17.00 uur, zijn er verhalen, muziek en een drankje bij een wintervuur in de Dorpskerk Bloemendaal. Op 5 december zijn Sinterklaas en Piet (op de vleugel) te gast. Op 12 december leest Elly Mulder, Straatpastor bij Stichting Stem in de Stad te Haarlem voor. En op 19 december komt Jessa van der Vaart, de nieuwe predikant in Bloemendaal. Op alle vier de adventszondagen om 17.00 uur staat de deur van de Dorpskerk Bloemendaal voor iedereen open om samen te komen voor verhalen, muziek, glühwein en chocomelk. Voor deze bijeenkomst is een coronatoegangsbewijs verplicht. 

‘Adventshut’
Het is het negende jaar dat er in de adventstijd een ‘Adventshut’ wordt opgebouwd. Corona noodzaakt ons dit jaar uit te wijken van onze vaste plek bij Restaurant Fleurie naar de Dorpskerk van Bloemendaal op het kerkplein. De afgelopen jaren was de Adventstent bij Restaurant Fleurie elke keer weer dé plek om dagelijks samen te komen voor verhalen en muziek. Een zelfgebouwde stal met strobalen om op te zitten, een houtkachel en pannen met warme chocolademelk en glühwein. Uitgevoerd door bekende en onbekende Bloemendalers en andere buitenlui. Dit jaar in aangepaste variant in de Dorpskerk van Bloemendaal waar we het gezellig maken met haardvuur en kerstsfeer. 

Programma
* 28 november Burgemeester van Bloemendaal Elbert Roest
* 5 december zijn Sinterklaas en Piet (op de vleugel)
* 12 december Elly Mulder, Straatpastor bij Stichting Stem in de Stad te Haarlem
* 19 december Jessa van der Vaart, de nieuwe predikant in Bloemendaal
* Locatie: Op alle vier de adventszondagen om 17.00 uur in de Dorpskerk Bloemendaal, Kerkplein
1, verhalen, muziek, glühwein en chocomelk.
* Voor deze bijeenkomst is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lalita de Goederen – van Lamsweerde. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Mobiel: 06-20052966

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur